Medior Procesmanager GGI-Veilig, Den Haag

Omschrijving:
Voor VNG Realisatie B.V. zijn wij op zoek naar een Medior Procesmanager GGI-Veilig.

Omschrijving opdrachtgever:
VNG Realisatie ondersteunt gemeenten bij het bundelen van kennis en expertise, zodat zij gezamenlijk hun gemeentelijke uitvoering kunnen verbeteren. De ontwikkelingen in de informatiesamenleving vragen in toenemende mate om kennis en flexibiliteit van de gemeentelijke organisatie. Ook is in de gemeentelijke dienstverlening een groot deel van de uitvoering in potentie gelijk voor alle gemeenten. Daarom willen gemeenten meer als collectief optrekken. Het gezamenlijk organiseren en invullen van gemeentelijke uitvoering leidt tot betere dienstverlening voor inwoners en bedrijven en tot een meer efficiënte inzet van middelen. VNG Realisatie is een volledige dochter BV van VNG Diensten B.V. VNG is volledig eigenaar van VNG-Diensten B.V. Beide handelen exclusief in opdracht van Nederlandse gemeenten. VNG en VNG Realisatie hebben beide geen winstoogmerk.

Team Inkoop, Beheer en Infrastructuur – Servicecentrum Gemeenten:
Het team Inkoop, Beheer en Infrastructuur organiseert collectieve informatievoorzieningen en ICT voor gemeenten. Op tactisch niveau houdt het team de (keten)regie op deze voorzieningen. Daarnaast zorgt het team voor inkoop, contractmanagement en de daarvoor noodzakelijke expertise.

Omschrijving opdracht:
Binnen het team Inkoop, Beheer en Infrastructuur wordt uitvoering gegeven aan diverse gemeentelijke dienstverlening waaronder GGI-Veilig (Gemeenschappelijke Gemeentelijke Infrastructuur - Veilig). Voor het beheren van deze landelijke diensten is een service organisatie ‘Servicecentrum gemeenten’ gerealiseerd. Het in beheer te nemen GGI-Veilig is onderverdeeld in 3 percelen; SIEM/SOC, Producten en Kennis. Voor de verschillende percelen moeten meerdere processen worden ingericht, zoals bijvoorbeeld inrichten en automatiseren van minicompetities. De proces manager is verantwoordelijk voor het efficiënt inrichten en managen van de processen in nauw overleg met de contractmanager en service level manager Servicecentrum Gemeenten. De procesmanager heeft kennis van de administratieve organisatie. De procesmanager beschrijft de functionele eisen die gesteld moeten worden aan het proces ondersteunende systeem en zorgt voor de inrichting hiervan. Daarnaast zorgt de procesmanager er voor dat de bestaande processen worden verbeterd. Hieronder valt ook het koppelen van financiële en facturatieprocessen aan bestaande systemen. Als laatste is de procesmanager in staat de collega’s mee te nemen in de veranderingen die moeten worden doorgevoerd.

Resultaat van de opdracht:
Als medior procesmanager ontwikkel en optimaliseer je beheerprocessen. Hierbij is de kwaliteitsbewaking en uitvoering van de processen onderdeel van de functie. Je stelt eisen en wensen op voor het ondersteunde systeem van de processen.

Functie eisen (knock-out criteria):
1. Je bent op de in de profieltekst genoemde datum en tijdstip beschikbaar voor een matchgesprek in Den Haag.
2. Je bent op de in de profieltekst genoemde datum beschikbaar voor de opdracht.
3. Je hebt minimaal een afgeronde HBO bedrijfskunde opleiding.
4. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
5. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in proces modellering.
6. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in het operationaliseren van processen.

Functie wensen (gunningscriteria):
1. Je hebt 2 – 4 jaar aantoonbare ervaring in het aanpassen van bestaande processen naar verbeterde processen.
2. Je hebt 2 – 4 jaar ervaring met verschillende systemen zoals CRM, ITIL en financiële systemen.
3. Je hebt aantoonbare ervaring (2 – 4 jaar) met het proces van pakket selectie.

Competenties:
- Proactief
- Accuraat
- Kwaliteitsbewust
- Flexibel
- Kwaliteit gericht
- Resultaatgericht
- Samenwerkingsgericht

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:
Locatie: Den Haag en Rotterdam
Startdatum: zsm
Duur: 30 september 2019
Optie op verlenging: ja
Inzet: maximaal 40 uur per week
Tarief: marktconform
Sluitingsdatum: 27-05-2019
Sluitingstijd: 09:00
Intakegesprek: 5 juni 2019, tussen 09:00 – 12:00 uur in Den Haag

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;
- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;
- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);
- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).

N.B.
- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.
- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.
- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Trefwoorden: proces, manager, modelleringOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
ICQ Groep
contactpersoon:
Ron Brussaard
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Haag
provincie:
Zuid-Holland
uurtarief:
marktconform
start project:
zsm
referentie:
ITC-ICBO02281
duur opdracht:
3 maanden
uren per week:
40 uur
publicatiedatum:
15-05-2019 22:29:23
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures