Medior/Senior Netwerk Engineer, Hilversum

Omschrijving:
Vaste aanstelling / Hilversum / 40 uur

Wij zijn een internationale provider van televisie- en mediaproducties. Daarnaast zijn wij ook betrokken bij het faciliteren van de productie van nieuwe content. Dankzij onze ervaring hebben wij de professionaliteit passende bij een grote wereldspeler. Onze werknemers zijn gepassioneerd en ervaren in het creëren, beheren en exploiteren van content wereldwijd. In ruil voor deze passie en expertise voorzien wij onze werknemers van goede arbeidsomstandigheden, arbeidstevredenheid is dan ook een prioriteit. Verder vinden wij de toekomst van onze samenleving erg belangrijk, daarom steunen wij organisaties die zich inzetten voor kinderen in uitzichtloze situaties. Dagelijks streven wij naar perfectie, niet alleen binnen ons bedrijf, maar ook in onze maatschappij.

Positie beschrijving:
Als Netwerk Engineer zal je in een relatief klein team van 10 man komen te werken. Samen met je collega’s houd je je vooral bezig met de interne netwerken van het bedrijf. Je onderhoudt de verscheidene netwerk-componenten en je monitort de netwerk activiteit. Je bent het aanspreekpunt voor vragen betreffende netwerk complicaties en netwerk problemen. Je bent verantwoordelijk voor het verbeteren van de veiligheid van het netwerk d.m.v. firewalls, etc. In deze setting ben je vooral operationeel bezig!

Profiel beschrijving:
MBO/HBO werk en denkniveau
Minimaal 3 jaar werkervaring
Ervaring met Diverse communicatie systemen
Kennis van firewalls en switches
Checkpoint kennis
(Pré) Ervaring met MLX routers en ICX / FCX edge switches
(pré) telecom kennis is absoluut welkom
Beheersing van de talen Nederlands en Engels

Wij geven de voorkeur aan mensen die direct in vaste dienst komen. Lukt dat niet dan gaan wij over tot inhuur. Wil jij ons door passie gedreven bedrijf komen bijstaan, neem dan gerust persoonlijk contact op met Sander van Zijl / 06-55171220.

TACS Group B.V. / The Netherlands / Franciscusweg 16
1216 SK / Hilversum / Tel : 0031 (0)35 - 63 102 55


Trefwoorden: IT, Netwerk, EngineerOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
TACS Group BV
contactpersoon:
Sander van Zijl
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Hilversum
provincie:
Noord-Holland
uurtarief:
Marktconform
start project:
Z.s.m.
referentie:
ITC
duur opdracht:
onbekend
uren per week:
40 uur
publicatiedatum:
23-09-2020 15:40:34
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures