Medewerker Front Office, Utrecht

Omschrijving:
Voor de Front Office zijn wij op zoek naar een servicegerichte medewerker, die zich met de andere collega’s inzet voor een optimale ervaring van onze klanten. Als Front Office medewerker werk je samen met je collega's om de gebruikers van de organisatie de beste service te verlenen. Je bent verantwoordelijk voor het behandelen van klant vragen, behandelen van mails/Self Servicedesk meldingen en het oplossen van incidenten.
Je bent het visitekaartje van deze overheidsinstantie; uitstekende communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid is daarom een must. Je komt te werken in een jong, gemotiveerd team met deskundige collega's. Je kunt zelfstandig werken en bent proactief, je gaat je informatie halen en zoekt eerst zelf in het kennissysteem.

Werkzaamheden:
• Het afhandelen van klantcontacten vooral telefonisch maak ook per mail, Self Servicedesk en Live Chat.
• Zoveel mogelijk first time fix oplossen 85%.
• Meldingen die je niet zelf kan oplossen zo correct en volledig mogelijk doorzetten naar 2e lijns.
• Het garanderen van de bereikbaarheid en toegankelijkheid van de Front Office (servicelevel van 85%) klanten informeren over mogelijk lopende storingen.
• Zorgdragen voor een kwaliteitsnorm van 95% het up-to-date houden van het kennissysteem.
Functie eisen:
• MBO/HBO werk- en denkniveau 2 jaar;
• 1e lijns gebruikersondersteuning 2 Jaar;
• Opleiding/ Certificaat: ITSM Foundation; ITIL Foundation is een pre.

Alleen sollicitaties met motivatie op de hierboven genoemde functie eisen (duidelijk en verwijzend naar het cv) worden in behandeling genomen. Voor meer achtergrondinformatie kunt u telefonisch contact opnemen met de recruiter.

Overige informatie:
Locatie: Utrecht
Start: 6 januari 2020, 36 uur per week
Einddatum: 6 juni 2020, met optie tot verlenging
Recruiter voor deze rol: Satenik Harutyunyan 06 588 886 36, recruiterSH@itaq.nl

Attentie:
Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.


Privacy:
Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren.

Reageren:
Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag per email recruiterSH@itaq.nl de volgende gegevens:
1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats);
2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (excl. BTW, incl. reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.
Om je sneller van dienst te zijn zou ik je willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo jouw CV te uploaden.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering. -Klanten noemen ons de Trusted Advisor. Omdat we hen altijd positief verrassen. En echt adviseren.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.
We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.
Trefwoorden: Medewerker Front OfficeOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Itaq B.V.
contactpersoon:

type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Utrecht
provincie:
Utrecht
uurtarief:
n.o.t.k.
start project:
06-01-2020
referentie:
ITC-ht/Medewerker Front Office=SH
duur opdracht:
6 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
04-12-2019 16:58:51
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures