ICQ VINDT
EN VERBINDT
ICQ MOBILISEERT
DESKUNDIGHEID
ALLEEN GA JE SNELLER
SAMEN KOM JE VERDER

Voor de Gemeente Gooise Meren zijn wij op zoek naar een Manager Uitvoeringsdienst Sociaal Domein.

Opdracht:
Voor tijdelijke vervanging zijn we op zoek naar een interim Manager voor de afdeling Uitvoeringsdienst Sociaal Domein, voor de teams Participatie en Inkomen. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring in het Sociaal Domein en liefst ook Participatie en Inkomen. De opdracht zal zich vooral richten op de dagelijkse aansturing van de teams en uitvoering geven aan vastgesteld beleid en strategie. Verder, faciliteer je, daar waar nodig de teamontwikkeling van zowel Participatie en Inkomen, Beschikbaarheid in de komende weken is noodzakelijk.

Jouw verantwoordelijkheden
Als manager van onze Uitvoeringsdienst Sociaal Domein (USD) werk je nauw samen met de 2 andere managers. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor het functioneren van de USD als geheel. Jij bent in ieder geval verantwoordelijk voor de teams Inkomen, Participatie en Inburgering.

  • Je geeft jouw teams duidelijk richting door het formuleren van heldere doelen. Je weet waar je moet sturen en kunt loslaten om aan het einde van het jaar resultaat te boeken;

  • Je geeft samen met je collega-managers invulling aan de dagelijkse aansturing van de afdeling;

  • Je motiveert en coacht jouw medewerkers om vanuit de eigen expertise proactief aan de slag te gaan en invulling te geven aan de teamdoelen. Dit doe je vanuit een gezamenlijk beeld over de doelen, rollen en werkwijze;

  • Je bent onderdeel van het managementteam en aanspreekpunt voor het college;

  • Je geeft als MT lid concernsturing aan de strategische koers van de organisatie en vertaalt deze naar je teams en medewerkers;

  • Je draagt zorg voor een gezonde bedrijfsvoering ten aanzien van productie, dienstverlening, P&C, communicatie en samenwerking;

  • Je draagt zorg voor integrale afstemming van diverse onderdelen binnen het domein en met andere domeinen.


Omschrijving opdrachtgever:
Werken bij Gooise Meren is samen wonen, werken, ondernemen en plezier maken in een groen gebied met een rijke geschiedenis.
Gooise Meren is de jongste gemeente van het Gooi. Sinds 1 januari 2016 is de gemeente ontstaan uit een fusie van Bussum, Muiden, Muiderberg en Naarden. Het gebied barst van de historie en cultuur en staat bekend om zijn prachtige natuurgebieden en waterrijke omgeving aan het Naardermeer en IJmeer.
De gemeente heeft ongeveer 57.000 inwoners en 380 medewerkers. Al deze mensen zijn verschillend. In interesses, overtuigingen, afkomst, leeftijd en passies. We vinden het belangrijk om dit terug te zien in onze organisatie; diversiteit zorgt voor rijkere inzichten en betere resultaten.
Samen met inwoners, ondernemers en andere partijen werken we aan een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt. Samen zoeken we continu naar mogelijkheden om Gooise Meren te blijven verbeteren.
Functie eisen (knock-out criteria):
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau
2. Aantoonbare werkervaring als Manager of een soortgelijke functie

Functie wensen (gunningscriteria):
1. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de rol als manager 2. Aantoonbare werkervaring met teamdynamieken (maak dit concreet duidelijk doormiddel van minimaal 1 voorbeeld in het cv) 3. Aantoonbare werkervaring binnen het sociaal domein of binnen een soortgelijke context (benoem dit duidelijk in het cv.)

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:
Locatie: Gooise Meren
Startdatum: Z.s.m.
Duur: 3 maanden
Optie op verlenging: 3 maal 3 maanden
Inzet: 24 - 36 uur per week
Tarief: marktconform
Sluitingsdatum: 28 juni 2022
Sluitingstijd: 09:00
Intakegesprek: De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op vrijdag 1 juli 2022 (tijdstip in overleg).

- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW). N.B.- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Trefwoorden: Manager Uitvoeringsdienst Sociaal DomeinOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
ICQ Flex Profs
contactpersoon:
Ron Brussaard
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Gooise Meren
provincie:
Utrecht
uurtarief:
marktconform
start project:
Z.s.m.
referentie:
ITC-ICAP15145
duur opdracht:
3 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
22-06-2022 15:36:27