Manager IT (Cloud, Infra, Sourcing) (QR8633), Den Haag

Omschrijving:
Functie: Manager IT (Cloud, Infra, Sourcing) (QR8633)
Start: 24-1-2022, 40 uur per week
Periode: 3 mnd+
Omgeving: Den Haag

Omschrijving:
Als Manager IT ben jij verantwoordelijk voor de continuïteit van en werkt met meerdere ontwikkelteams binnen de organisatie, met een (in)directe span-of-control van meer dan 70 fte. In deze rol sta je aan de basis van onze overkoepelende IT-strategie, inclusief de operationele verankering en procesmatige vertaling. Je formuleert een samenhangende visie voor IT-levering die past binnen de afdeling Informatievoorziening en creëert op alle organisatieniveaus (Directie, business) commitment voor jouw ideeën. Daarnaast waarborg je de continuïteit van de IT-bedrijfsvoering, stimuleer je de kennisdeling en bevorder je de competentieontwikkeling van medewerkers en de modernisering van het landschap.

-Verder hou jij je bezig met: Het opstellen van jaarplannen en het regisseren van de uitvoering
-Je benut je kennis om nieuwe wegen te verkennen, procesmatige verbeteringen voor te stellen en de performance te maximaliseren
-Stelt waar nodig eisen aan de inrichting van het IT Landschap en Infrastructuur en initieert de uitvoering ervan.
-Het creëren van cohesie en samenwerking tussen de verschillende teams

Jouw profiel
We zijn op zoek naar een ervaren senior manager die de business binnen de organisatie mee kan nemen in veranderingen en draagvlak creëert doormiddel van kennis en expertise. In een vorige functie heb jij kennis opgedaan rondom architectuur/security/data en werken in de Cloud en je weet dit ook over te brengen op papier. Jij weet een perfecte balans te vinden in middelen en hebt een uitstekende actuele kennis van infrastructuur, -beheer en -onderhoud met een stevige visie op toekomstbestendige IT-architecturen en sourcing. Verder ben jij een manager die senioriteit uitstraalt maar makkelijk schakelt met alle lagen in de organisatie en haar stakeholders; je neemt het voortouw door te activeren en inspireren! Als laatste wordt er van je verwacht dat jij een (eerlijk) gesprekspartner bent op directie/RvB niveau; jouw mening en advies telt!

Achtergrond en competenties
WO werk- en denkniveau;
Senior positie: Minimaal 10+ jaar aantoonbare relevante (IT) werkervaring binnen soortgelijke functie/sector;
Ervaring met infra, cloud en global sourcingprojecten;
Je schakelt makkelijk, legt verbanden en je verliest het grotere geheel nooit uit het oog;
Overtuigingskracht, teambuilder, communicatief ijzersterk.

Jouw werkomgeving
Als Manager IT kom je te werken in een organisatie waar een groot gevoel voor samenhorigheid heerst. De afdeling bestaat uit circa 70 IT professionals die dagelijks de IT-infrastructuur beheren en optimaliseren voor ruim 2 miljoen pensioengerechtigden. Je rapporteert direct aan de Directeur Informatievoorziening en tevens lid van de Raad van Bestuur. Zoom verder uit en je ontdekt de plek van de organisatie in de wereld: een maatschappelijk betrokken vernieuwer die een vermogen van circa € 160 miljard euro beheert.

Trefwoorden: Manager IT Cloud infra sourcingOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Qualogy
contactpersoon:
Marloes
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Haag
provincie:
Noord-Holland
uurtarief:
Marktconform
start project:
asap
referentie:
ITC-QR8633
duur opdracht:
3 maanden
uren per week:
40 uur
publicatiedatum:
29-12-2021 13:58:48
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures