Lead Frontend Developer (Angular / React / Vue.js) (QR7294) , Amsterdam

Omschrijving:
Functie: Lead Frontend Developer (Angular / React / Vue.js) (QR7294)
Start: 10-2-2020, 36 uur per week
Periode: 12 mnd+
Omgeving: Amsterdam


Omschrijving:
Voor onze eindklant in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Lead frontend developer (Angular / React / Vue.JS).


Werkzaamheden
De klant zoekt voor haar programma een Senior Front-end Developer. Het team versterkt bij onze opgave om met informatie, kennis en wijsheid te helpen de stad beter te begrijpen om gefundeerde keuzes te kunnen maken.

We bieden mogelijkheden voor o.a. (big) data-analyse in een beveiligde omgeving, business intelligence, beleidsonderzoek en predictive analytics. De teams helpen gegevens over de stad vindbaar en toegankelijk te maken voor verdere verwerking door medewerkers van de gemeente, publiek en dataprofessionals. Denk aan slimme verkeersroutes dankzij onderzoek met behulp van tijdelijke kentekencamera's, met machine learning meldingen openbare ruimte doorgeleiden of data-analyse om de kortste afstanden tot afval containers te berekenen.

Het team bestaat uit 85 professionals die werken in 9 teams. Elk team heeft een eigen focus zoals het ontsluiten van basisgegevens, privacy en security, projecten in opdracht, en service en delivery.

Onze professionals werken met vernieuwende open source technologie en een agile/scrum (DevOps, continuous delivery) werkwijze aan de doorontwikkeling. Bescherming van persoonsgegevens en informatiebeveiliging zijn verankerd in onze werkwijze.

Binnen het team werken we met de allernieuwste technieken. Bovendien onderzoeken we continu of we de juiste technieken gebruiken. Door kritisch naar ons eigen werk te kijken, houden we elkaar scherp. Samen willen we écht waarde toevoegen. Er heerst dan ook een gezonde druk op voortgang en kwaliteit.

De klant ontsluit data via ReSTful APIs, met microservices die in Docker containers draaien. De data API's zijn geschreven in Python, met behulp van frameworks als Django en Flask. De security services zijn geschreven in Golang en Python met aiohttp. Voor dataopslag gebruiken we vooral Postgres en Elasticsearch. Onze CI stack bestaat uit Jenkins en Ansible, en wij deployen continu naar productie.
Onze Front-end ontwikkelaars coderen in Angular, React en Vue.js. Doelstellingen voor alle teams zijn 100% coverage, evenals secure programming.

Als Senior Front-end Developer ontwerp, programmeer, test en implementeert je het front-end gedeelte van de toepassingen.


Onderstaande eisen en wensen goed in de motivatie beantwoorden en in het CV arceren in het CV.

Eisen:
- Minimaal 6 jaar aantoonbare ervaring als front-end developer, waarvan minimaal 4 jaar ervaring in complexe, Agile/Scrum omgeving.
- Kandidaat heeft minimaal 4 jaar ervaring met React, Vue.js en Angular
- Ervaring als Lead Developer, opgedaan in een complexere omgeving waarin meerdere software-ontwikkelteams werkzaam zijn (geweest).


Wensen:
- Ervaring met Node.js
- Ervaring met front-end testing tools/libraries, zoals Mocha, Enzyme, Cypress.
- Ervaring met secure programming
- Ervaring met buildtools en Javascript ES6 in complexe webapplicaties


Extra informatie:
Qualogy streeft ernaar om iedere kandidaat binnen 5 werkdagen een persoonlijke reactie te sturen.
Indien de klant een security screening vereist zijn de (eenmalige) kosten hiervan voor eigen rekening.

Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Qualogy
contactpersoon:
Renée / Marloes
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Amsterdam
provincie:
Noord-Holland
uurtarief:
Marktconform
start project:
10-02-2020
referentie:
ITC-QR7294
duur opdracht:
12 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
16-01-2020 17:00:20
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures