ICQ VINDT
EN VERBINDT
ICQ MOBILISEERT
DESKUNDIGHEID
ALLEEN GA JE SNELLER
SAMEN KOM JE VERDER

Voor Gemeente Nijkerk zijn wij op zoek naar een Klantmanager Inkomen en Bijzondere Bijstand.

Opdracht:
Als Klantmanager Inkomen en Bijzondere Bijstand voer je intakegesprekken met uitkeringsgerechtigden en behandel je aanvragen levensonderhoud op grond van de Participatiewet, de IOAW en Bijzondere Bijstand. Je bent verantwoordelijk voor je eigen caseload en het inzetten, bewaken en beheren van instrumenten met als doel uitstroom te bevorderen. Denk hierbij aan het informeren van uitkeringsgerechtigden over rechten en plichten, het voeren van boetegesprekken en opleggen van boetes, het verrichten van debiteurenonderzoeken en terugvorderingen. Je behandelt aanvragen / beoordeelt het recht op bijzondere bijstand en minimaregelingen van zowel uitkeringsals niet uitkeringsgerechtigden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het hele proces rondom de toekenning van de bijzondere bijstand. Denk hierbij aan invoering, beoordeling, betaling en eventuele wijzigingen.

Omschrijving opdrachtgever:
Nijkerk is een groeiende gemeente. Een dynamische gemeente met ruim 44.000 inwoners verdeeld over de kernen Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen. Samen met ongeveer 350 collega’s zetten we ons dagelijks in om ervoor te zorgen dat wonen, werken, ondernemen en recreëren in onze gemeente prettig, sociaal, veilig en toekomstbestendig is. De organisatie is groot genoeg voor uitdagend werk en klein genoeg voor korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid. Elke dag is anders, met collega’s die graag voor elkaar klaar staan. Werk je bij ons dan kun je rekenen op, ruimte voor jouw talent en een uitdagende werkomgeving. Net als de gemeente is de organisatie ook flink in beweging; jouw ontwikkeling, loopbaan en opleidingen zijn bij ons net zo belangrijk als een goed gesprek met je leidinggevende en een fijne werksfeer. Wij zijn regelmatig op zoek naar een enthousiaste en talentvolle professional die zich herkent in onze kernwaarden: eigenaarschap, verantwoordelijkheid, vertrouwen en eigen kracht. Als gemeente faciliteren we initiatieven vanuit de samenleving en zoeken we de samenwerking zowel lokaal als regionaal. Werk je bij ons, dan ben je zelfstandig, ondernemend en flexibel.

Referentie:
De opdrachtgever verlangt minimaal 2 relevante referenties. Indien nodig zullen wij hierom vragen.
Functie eisen (knock-out criteria):
1.Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met de Participatiewet en aanverwante regelingen binnen een gemeente

Functie wensen (gunningscriteria):
1. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Klantmanager Inkomen en Bijzonder Bijstand 2. Aantoonbare werkervaring met het voeren van boetegesprekken en het opleggen van boetes 3. Aantoonbare werkervaring met het verrichten van debiteurenonderzoeken en het uitvoeren van terugvorderingen .


Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:
Locatie: Nijkerk
Startdatum: Zo spoedig mogelijk
Duur: 3 maanden
Optie op verlenging: Mogelijk maar nog niet bekend
Inzet: 36 uur per week
Tarief: marktconform
Sluitingsdatum: 01-10-2022
Sluitingstijd: 09:00
Intakegesprek: De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 6 oktober 2022 van 13:30 uur tot 17:00 uur.

- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW). N.B.- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Trefwoorden: Klantmanager Inkomen en Bijzondere BijstandOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
ICQ Flex Profs
contactpersoon:
Ron Brussaard
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Nijkerk
provincie:
Utrecht
uurtarief:
marktconform
start project:
Zo spoedig mogelijk
referentie:
ITC-ICAP17131
duur opdracht:
3 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
22-09-2022 13:19:10