LINKIT is een IT-dienstverlener en al ruim 21 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.

De ketenbeheerder bij DigiInkoop is verantwoordelijk voor het 2e-lijns functioneel beheer van DigiInkoop. Doel van het 2e lijn beheer is het ondersteunen van de ketenpartners bij het gebruik en het zo snel mogelijk herstellen van verstoringen van de applicaties en de daarbij behorende functionaliteiten.


Je zult werkzaam zijn in klein team met directe contacten en korte lijnen met opdrachtgevers, leveranciers, applicatiebeheerder en de gebruikers binnen de rijksoverheid. Als senior ketenbeheerder ben je het aanspreekpunt voor 1e lijn functioneel beheerders (centrale en decentrale helpdesks) bij ministeries en met de leveranciers van Logius (applicatiebeheer, technisch beheer). Je bent het aanspreekpunt voor functionele problemen en issues. Je ondersteunt de proceseigenaren binnen de ministeries en je beheert de (leverancier)stamgegevens in DigiInkoop. Ook maak je helpinformatie ten behoeve van het 1e-lijns functioneel beheer aan en wijzig je deze binnen de DigiInkoop-applicatie.Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van incidenten en problemen en voor het doorvoeren van wijzigingen rond DigiInkoop binnen de afgesproken service normen. Ook het afhandelen van meldingen met betrekking tot e-facturatie en het uitvoeren van functionele controles ten aanzien van de interfaces behoort tot je taken. Hiervoor stuur je onze externe applicatiebeheerder aan in de uitvoering van doorontwikkeling en beheer.Functie-eisen:

  • HBO werk en denkniveau
  • Ervaring met het aansturen van (externe) leveranciers
  • Ervaring in vergelijkbare functies of rollen op het gebied van incidentbeheer, wijzigingenbeheer en klantondersteuning
  • Werkervaring binnen het e-Procurementdomein binnen de Rijksoverheid.
  • Kennis van Oracle EBS modulen.


Eenvoudig, snel, groen en betrouwbaar zaken regelen tussen overheden, burgers en bedrijven. Met als doel een betere dienstverlening, kostenbesparing en administratieve lastenverlichting. Daar gaat de overheid voor. Logius vervult hierin een centrale en leidende rol met oog voor de samenhang in de infrastructuur van de e-overheid.


Logius is de dienst digitale overheid en onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De diensten en standaarden van Logius zijn voor de gehele overheid ontwikkeld. Logius is verantwoordelijk voor het beheer, de doorontwikkeling en de overheidsbrede toepassingen van deze diensten en standaarden.Trefwoorden: ApplicatiebeheerOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Chiel Caron
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Haag
provincie:

uurtarief:

start project:
01-11-2019
referentie:
ITC-0010691
duur opdracht:
6 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
09-10-2019 09:12:02