Junior/Medior Analist (Finance) (QR6677), Amsterdam

Omschrijving:
Functie: Junior/Medior Analist (Finance) (QR6677)
Start: 3-6-2019, 36 uur per week
Periode: 3 mnd+
Omgeving: Amsterdam

Omschrijving:
Voor onze eindklant in Amsterdam zijn wij op zoek naar een junior/medior Analist (Finance).

(Potentiële) relaties onderzoeken en zo financieel-economische criminaliteit voorkomen
Als Analist vervul je een cruciale rol in het voorkomen van financieel-economische criminaliteit die schadelijk is voor het bedrijf. Binnen het team waarvan je deel uitmaakt ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van 'Know Your Customer' en Due Diligence checks onder (potentiële) relaties van het bedrijf conform het FEC/CDD (Financial Economic Crime /Customer Due Diligence)-beleid binnen het bedrijf. Je voert alle benodigde checks uit en doet gedegen onderzoek op een potentiële relatie dan wel bij review van een bestaande relatie. Hieronder valt onder meer onderzoek naar de volledige bedrijfsstructuur van een relatie, haar bedrijfsactiviteiten, het bestuur en de uiteindelijke belanghebbenden en het doen van diverse screenings. Daarbij communiceer je zowel schriftelijk als telefonisch direct met de betreffende relaties, met Front Office, Compliance en met andere betrokken afdelingen. Je zorgt ervoor dat CDD processen binnen de afgesproken tijdslijnen worden afgerond, je stelt gedegen onderzoeksverslagen op inclusief risico-afwegingen en je zorgt dat de CDD Status van relaties in interne systemen wordt vastgelegd.

Werkomgeving:
Je werkt binnen het Center met deskundige en ambitieuze collega's. Het werken in een zelfsturend team betekent dat er voor iedereen veel ruimte is voor persoonlijke verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, ondernemerschap en dat het geven van (positieve) feedback wordt gestimuleerd.

Profiel:
Je bent een analytische, nauwgezette en flexibele analist. Je vindt het belangrijk om in je werk elke dag weer de beste prestaties te leveren. Dat betekent onder meer dat je steeds alles-op-alles zet om processen kwalitatief en volgens de afgesproken tijdslijnen uit te voeren. Daarbij heb je oog voor detail en ben je zeer nauwkeurig in het vastleggen van (onderzoek) gegevens. Bovendien werk je graag in een team samen met collega's en beschik je over uitstekende (communicatieve) vaardigheden om ook met andere partijen en met relaties van relevante zaken te bespreken en af te stemmen. Ook ben je iemand die zich realiseert dat maximale klanttevredenheid essentieel is. In je werk streef je naar een optimaal evenwicht tussen de belangen van alle betrokken stakeholders.

Daarnaast heb je:
- HBO werk en denkniveau;
- Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels;
- Kennis van en ervaring met het zakelijke domein;
- Bij voorkeur kennis van en affiniteit met de voornaamste wet- en regelgeving voor KYC processen;
- Geen 9-5 mentaliteit;
- Affiniteit met het werken met teamtargets.

Extra informatie:
Qualogy streeft ernaar om iedere kandidaat binnen 5 werkdagen een persoonlijke reactie te sturen.
Indien de klant een security screening vereist zijn de (eenmalige) kosten hiervan voor eigen rekening.

Trefwoorden: Junior/Medior Analist (Finance) (QR6677)OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Qualogy
contactpersoon:

type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Amsterdam
provincie:
Noord-Holland
uurtarief:
markt conform
start project:
asap
referentie:
ITC-6677
duur opdracht:
6 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
17-05-2019 14:33:37
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures