LINKIT is een IT-dienstverlener en al 20 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.
Functieomschrijving:

Het Loonheffingen team bestaat uit ongeveer 15 collega's en is verantwoordelijk voor de vernieuwing, het beheer en onderhoud van een twintigtal applicaties. In een deel van deze applicaties wordt JAVA8 gebruikt, voor het kunnen onderhouden en toevoegen van nieuwe functionaliteit van een aantal recent gerefactorde applicaties en de vervanging van een aantal verouderde java frameworks zijn we op zoek naar een ervaren java ontwikkelaar met uitgebreide kennis van Angular-5.

Achtergrond:
Vanuit het programma Rationalisatie worden een drietal applicaties overgedragen aan het Loonheffingen team, om deze extra werkstroom te kunnen opvangen wordt het uitgebreid met één ervaren java Angular ontwikkelaar.

Functie-eisen:
 • Minimaal 2 jaar kennis van en ervaring met Angular;
 • Minimaal 1 jaar kennis van en ervaring met Unit testen (Karma en/of Jasmine);
 • Kennis van Jira, scrum en SAFe.

Overige functiewensen:

 • Kennis van externe componenten library PrimeNG (pré);
 • Voor Performance testen Batarang (pré);
 • Kennis van externe componenten library PrimeNG (pré);
 • Eclipse, Maven, Git, DB2, MQ, WebSphere Application Server, IBM Pure Application System (IPAS), Hudson/Jenkins, SonarQube;
 • Java 8, JEE8, web services, XML/XSD, JPA, SQL, JMS, Spring Web MVC 4, HTML/CSS/JSP, Struts 1 2, JavaScript, Junit.

Competenties:

 • Oplossingsgericht;
 • Samenwerken;
 • Doorzettingsvermogen.


De IV-organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT-voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV-organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing-en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV-landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Liever een andere contractvorm?

Wanneer je (nog) niet als zzp-er aan de slag wil gaan is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een (tijdelijke) arbeidsovereenkomst. LINKIT biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden die zijn gekoppeld aan je kennis- en ervaringsniveau. Bij onze aansprekende eindklanten kan je direct ervaring opdoen binnen een inspirerende omgeving met een hoog kennisniveau. Samen met ons ongelimiteerde opleidingsbudget is dit een goede stap in je carrière. Naast prima arbeidsvoorwaarden staat LINKIT ook voor Knowledge en Fun!: we organiseren op regelmatige basis Meetups, borrels en andere IT events. We bespreken alle details graag in een persoonlijk gesprek.

Trefwoorden: Backend developmentOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Jef Rongen
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Apeldoorn
provincie:

uurtarief:

start project:
01-11-2018
referentie:
ITC-0006580
duur opdracht:
6 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
11-10-2018 13:41:01