Always on track to the perfect match

Referentienummer: BTIT29990
Omgeving: Apeldoorn
Startdatum: 10 februari 2020
Einddatum: 1 augustus 2020
Optie op verlenging: Ja, 2x 12 maanden
Aantal uur per week: 36 - 40
Intakegesprek: De verificatiegesprekken zullen plaatsvinden op 5 februari 2020.
Sluitingsdatum: Vrijdag 24 januari 2020 om 09.00 uur. Reacties na deze tijd zullen in principe niet worden meegenomen in het selectieproces.

BlueTrail is op zoek naar een Senior Java Software Engineer voor 36 tot 40 uur per week.

Opdracht/functie omschrijving:

Waar loopt de grens tussen jouw tuin en die van jouw buurman? En welk vastgoed is van wie? Onze opdrachtgever registreert van al het vastgoed (grond en gebouwen) in Nederland wie welke rechten heeft. Ze hebben heel veel data over alles onder, op en boven de grond en willen maximale waarde halen uit deze data. Naast hun wettelijke taak, beheert de organisatie ook voorzieningen van andere organisaties, de Landelijke Voorzieningen. Zo beheren zij onder andere de WOZ Landelijke Voorziening en de Basisregistratie Adressen en gebouwen (BAG): alle adressen en gebouwen in Nederland, zoals bouwjaar, oppervlakte, gebruiksdoel en locatie op de kaart.

Binnen IT werken ze met Scrum en DevOps en zijn de teams integraal verantwoordelijk voor de volledige technische dienstverlening, van idee tot productie. Vanuit een dynamische omgeving bieden zij een informele werksfeer. Soms werkt het beter om even je zinnen te verzetten en kan je met je teamgenoten een potje tafeltennis spelen, gamen of met de 3D printer een ontwerp realiseren. Ook hebben ze een innovation hub om in een andere sfeer samen te werken. Daarnaast kan je in overleg met je team vanuit huis werken.

Omdat de organisatie innovatie hoog in het vaandel heeft staan wordt er 1x per maand een Innovation Friday georganiseerd waarin nieuwe, veelbelovende technieken worden uitgeprobeerd en worden er regelmatig “Taco” sessies gehouden waarin kennis wordt gedeeld.

Het project Signing Service is op zoek naar een Senior Software Engineer. De organisatie richt een nieuwe signing service in om te voldoen aan EiDAS wetgeving (Europese standaard regels) voor de digitale ondertekening van de officiële stukken vanuit de notaris en kadaster documenten.

Met de nieuwe Signing Service worden de notariële verzoeken en daarnaast de inschrijvingen en kadaster mededelingen elektronisch ondertekend. De elektronische handtekening zorgt voor de beveiliging, authenticiteit en integriteit van de notaris en de kadaster documenten.

De Signing Service communiceert met verschillende veilige middelen van de QTSP (HSM/smart card/ USB Tokens) en voorziet in het faciliteren van het OR-KR systeem voor het plaatsen (signen) van een gekwalificeerde digitale handtekening voor de documenten.

De berichten, documenten in formaat XML/ PDF worden ondertekend conform ETSI standaarden in de XADES/PADES specificaties.

Bij werkzaamheden te gebruiken methoden, technieken, tools, etc.:

Agile / Scrum / DevOps;
Java / Kotlin;
Spring;
Bij voorkeur ervaring met API Java Cryptographic algoritmen (Signing/ Verification/ XADES/PADES/ LTV);
​​CQRS;
Continuous delivery (Jenkins / Docker/Kubernetes);
PostgreSQL;
XML / JSON;
Ervaring met version control (GIT);
Splunk;
Ervaring met UnitTests (geautomatiseerd);
Wijzigen en toevoegen van Gluecode en ondersteunen van test automatisering met Cucumber.
Taken/werkzaamheden:

De Senior Software Engineer heeft als taak het in JAVA ontwikkelen van grote en kleinere uitbreidingen van- en wijzigingen op het Signing-systeem en is daarnaast samen met het team verantwoordelijk voor het beheer van de applicatie.
De Senior Software Engineer is samen met de andere Developers, Scrum Master en Product Owner onderdeel van het Scrumteam. Binnen dit team wordt het centrale Java-systeem Signing Service ontwikkeld door Developers die “multi-disciplinair” kunnen werken. Hij werkt verder samen met Project Architect, Business Analisten en Eindgebruikers.

KNOCK-OUT:

Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau (o.b.v. ervaring en/of opleiding en/of certificaten).
Je beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring met (programmeertaal) Java.
Je beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring als Senior Software Engineer.
Je beschikt over minimaal 2 jaar werkervaring in het werken in een DevOps team, waarin zowel ontwikkeld als beheerd wordt.
Je beschikt over minimaal 3 jaar ervaring met Docker, Jenkins en git.
Taalniveau Nederlands is minimaal B2.
Reacties van kandidaten die geen kennis van/ervaring met de gestelde eisen hebben, worden door de opdrachtgever terzijde gelegd.

Competenties:

Analytisch vermogen;
Communicatief vaardig en kan omgaan met verantwoordelijkheden;
Teamspeler;
Doorzetter;
Proactief en initiatiefrijk.

Trefwoorden: Java DevOps Docker Jenkins GITOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
BlueTrail
contactpersoon:

type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Apeldoorn
provincie:
Gelderland
uurtarief:

start project:
10 februari 2020
referentie:
ITC-BTIT29990
duur opdracht:
6 maanden
uren per week:
40 uur
publicatiedatum:
16-01-2020 14:09:05