LINKIT is een IT-dienstverlener en al ruim 21 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken ontwikkelaars die online interacties kunnen realiseren en onderhouden; specifiek gaat het als het ware om digitale formulieren voor meldingen en vergunningaanvragen.

Je hebt ruime kennis en ervaring met het ontwikkelen van digitale formulieren middels systemen zoals TriplEforms.

Je bent bekend met configuratiezaken, versiebeheer, parameter settings, etc.

Je kunt nauwgezet een functioneel ontwerp realiseren conform een bouwinstructie maar je ook inleven in de eindgebruikers en gebruikerswensen.

Je bent in staat om bij het ontwikkelen van formulieren, complexere modules, sjablonen en commonblocks toe te passen.

Je bent in staat te schakelen met pakket consultants, functioneel beheerders, product owner en andere ontwikkelaars als de situatie daarom vraagt.

Kortom, je bent vooral goed in formulierbouw, bent flexibel, bent klantgericht en denkt in oplossingen.

Daarnaast ben je een scherpe luisteraar en pragmatisch. Je kiest de beste oplossing binnen de beschikbare tijd. Je kan complexe zaken op een begrijpelijke manier uitleggen. Je resultaten en op te leveren producten worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit, hoge conformiteit en beheersbaarheid. Als interactie ontwikkelaar ben je bekend met (scrum)teams. We verwachten dat je een eigen gereedschapskist meebrengt (je eigen laptop). Je werkt voornamelijk zelfstandig maar in een groter verband met collega-deskundigen.  • 2 jaar ontwikkelervaring met eigentijdse ontwikkelomgeving.
  • 1 jaar ervaring met XML
  • Ervaren in het omzetten van functioneel ontwerp naar technisch ontwerp en op basis daar van realiseren. Ervaren in het werken conform bouwinstructie.
  • In staat om zich nieuwe applicaties snel eigen te maken, eventueel via korte opleiding
  • HBO werk- en denkniveau


Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Keta Maria Teka
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Haag
provincie:

uurtarief:

start project:
02-10-2019
referentie:
ITC-0010619
duur opdracht:
12 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
10-10-2019 00:12:07