Integratie Architect , Utrecht

Omschrijving:
Als Integratiearchitect ben jij binnen ons team van integratiespecialisten verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat het integratielandschap zich dusdanig ontwikkeld dat ICT ontwikkelingen worden gefaciliteerd.

Het is aan jou om zorg te dragen dat gewenste integratieontwikkelingen ICT breed aansluiten op de strategische richting en behoeften. Dit doe je door samen met je collega architecten visie te ontwikkelen en richting te geven aan de gewenste (architectuur-) verandering.

Met jouw ruime kennis en ervaring op het gebied van architectuur, innovatie en verandermanagement weet jij toekomstige integratie behoeften te vertalen in een concreet gedragen visie en bijbehorende verandering.

Functie eisen
Wij zoeken voor de invulling van deze functie een kandidaat met een hands-on mentaliteit en zeer ruime aantoonbare ervaring met minimaal drie complexe integratiearchitectuur verandertrajecten. Je hebt academisch werk- en denkniveau.

We zien graag dat je een brede architectuurervaring hebt met als specialisme integratiearchitectuur. Je bent een stevige gesprekspartner, jij bent een vaardig adviseur en weet snel met passende en gedragen oplossingen te komen zelfs bij schijnbaar conflicterende belangen / visies. Je bent een teamspeler, proactief, analytisch sterk en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

• Je bezit WO werk- en denkniveau en ten minste 10 jaar werkervaring als architect
• Je hebt aantoonbare ervaring met complexe ICT landschappen
• Je hebt aantoonbare bedrijfskundige / veranderkundige ervaring
• Je bent resultaatgericht en weet een integratie visie te realiseren.

CV eisen
Onder een CV verstaat onze klant een overzicht van de werkervaring (in a-chronologische volgorde, dus van nieuw naar oud) van de kandidaat. Het CV is in het Nederlands opgesteld en in word van maximaal 4 pagina’s A4.

Overige informatie:
Locatie: Utrecht
Startdatum: z.s.m., 24 uur per week
Einddatum: 17-7-2020, met optie tot verlenging
Recruiter: Greg Haime, recruiterGH@itaq.nl, 06-10561192

Attentie:
Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Privacy:
Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren.

Reageren:
Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email aan recruiterGH@itaq.nl de volgende gegevens:
1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);
2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.

Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV op te loaden.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering. Klanten noemen ons de Trusted Advisor. Omdat we hen altijd positief verrassen. En echt adviseren.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.

We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.


Trefwoorden: Integratie ArchitectOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Itaq B.V.
contactpersoon:
Afdeling werving en selectie
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Utrecht
provincie:
Utrecht
uurtarief:
n.o.t.k.
start project:
z.s.m.
referentie:
ITC-ht/Integratie Architect=GH
duur opdracht:
6 maanden
uren per week:
24 uur
publicatiedatum:
16-01-2020 13:49:58
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures