Integratie Architect, Utrecht

Omschrijving:

Voor onze eindklant ProRail in Utrecht is Harvey Nash op zoek naar een Integratie Architect.

Startdatum: ZSM

Duur: 6 maanden

Inzet: 24 uur per week

Profielinformatie

Organisatie omschrijving

De bedrijfseenheid ProRail ICT is de automatiseringsspecialist binnen ProRail. Ze beheert en ontwikkelt alle informatie-, besturings-, beveiligings- en verkeersleidingssystemen en netwerkeninfrastructuur. De lat ligt hoog in betrouwbaarheid, beschikbaarheid en doeltreffendheid. Daarmee legt ICT een professionele basis voor het excellent functioneren van alle operationele en ondersteunende processen.

De afdeling Infravoorzieningen draagt zorg voor de beschikbaarheid van basis ICT-infrastructuur. Daarbinnen is het Integratie Centrum verantwoordelijk voor een goed functionerende ESB (Enterprise Service Bus) en een juiste toepassing van SOA. De afdeling levert deze en toekomstige integratie services t.b.v. ICT-projecten waarmee interne klanten invulling geven aan het primaire proces van ProRail.

Functiebeschrijving

Binnen ProRail ICT Infravoorzieningen zoeken wij voor het Integratie Centrum een nieuwe collega voor de functie van Integratiearchitect.

Als Integratiearchitect ben jij binnen ons team van integratiespecialisten verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat het integratielandschap zich dusdanig ontwikkeld dat ICT ontwikkelingen worden gefaciliteerd.

Het is aan jou om zorg te dragen dat gewenste integratieontwikkelingen ICT breed aansluiten op de strategische richting en behoeften. Dit doe je door samen met je collega architecten visie te ontwikkelen en richting te geven aan de gewenste (architectuur-) verandering. Met jouw ruime kennis en ervaring op het gebied van architectuur, innovatie en verandermanagement weet jij toekomstige integratie behoeften te vertalen in een concreet gedragen visie en bijbehorende verandering.

Functie eisen

Wij zoeken voor de invulling van deze functie een kandidaat met een hands-on mentaliteit en zeer ruime aantoonbare ervaring met minimaal drie complexe integratiearchitectuur verandertrajecten. Je hebt academisch werk- en denkniveau.

We zien graag dat je een brede architectuurervaring hebt met als specialisme integratiearchitectuur. Je bent een stevige gesprekspartner, jij bent een vaardig adviseur en weet snel met passende en gedragen oplossingen te komen zelfs bij schijnbaar conflicterende belangen / visies. Je bent een teamspeler, proactief, analytisch sterk en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Je bezit WO werk- en denkniveau en ten minste 10 jaar werkervaring als architect

Je hebt aantoonbare ervaring met complexe ICT landschappen

Je hebt aantoonbare bedrijfskundige / veranderkundige ervaring

Je bent resultaatgericht en weet een integratie visie te realiseren.Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Harvey Nash B.V.
contactpersoon:
Elianne Stekelenburg
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Utrecht
provincie:
Utrecht
uurtarief:
Tarief in overleg
start project:
ZSM
referentie:
ITC-368870/001
duur opdracht:
6 maanden
uren per week:
24 uur
publicatiedatum:
16-01-2020 15:51:53
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures