LINKIT is een IT-dienstverlener en al ruim 21 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.

Omschrijving

De RSO is inmiddels een grote speler in de schoonmaakbranche en de toegenomen behoefte aan informatie om te kunnen sturen en om zich te kunnen verantwoorden richting de opdrachtgevers en de eigenaar van de RSO (de pSG) wordt met kunst- en vliegwerk vormgegeven. Ook de landelijke spreiding en het bijbehorende aantal dienstverleningsmanagers noodzaken tot eenduidige en snel beschikbare stuurinformatie. Dit kan allemaal niet meer met het periodiek handmatig maken van draaitabellen en via de mail. De RSO heeft de afgelopen maanden ervaring op gedaan met de tool Power BI en de directie heeft besloten tot de ontwikkeling en implementatie van een grote diversiteit aan dashboards met informatie voor diverse doelgroepen middels Power BI.


Business control van de RSO heeft een projectplan voor de implementatie van dashboards middels Power BI opgesteld. Voor gedeeltelijke uitvoering van dit plan wordt een specialist/ontwikkelaar Power BI gezocht. Deze specialist wordt gekoppeld aan een (interne) functionaris) die primair zal zorgen voor input voor de requirements/eisen en wensen voor de dashboards als ook voor de verbinding tussen de gebruikersorganisatie en de daar aanwezige data en de specialist/ontwikkelaar. Voor de ontwikkeling van de dashboards wordt een kortcyclisch, herhalend en iteratief proces voorstaan die voorafgegaan wordt met een sessie met de (sleutel)gebruiker(s). Er wordt gestart met een lijst van geprioriteerde onderwerpen voor de dashboards.Gewenst profiel

Deze interne functionaris zal 2,5 dag per week beschikbaar zijn voor het project. Voor deze aanvraag voor een ontwikkelaar wordt in eerste instantie ook uitgegaan van 20 uur per week. Ook van deze specialist wordt echter ook proactief handelen verwacht richting de gebruikers. De interne infrastructuur voor Power BI is reeds aanwezig. Van de specialist wordt tenslotte verwacht dat het ontwikkelde gedocumenteerd wordt.


Binnen de geschetste context en opdracht vragen wij van de specialist/ontwikkelaar Power BI het volgende:

  • Ruime aantoonbare ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van dasboards in Power BI.
  • Bij voorkeur is deze ervaring mede opgedaan bij een Rijksorganisatie.
  • Een proactieve en resultaatgerichte aanpak richting de sleutelgebruikers.
  • Het adviseren over oplossingsrichtingen bij vervuilde, onbruikbare of afwezige data en/of mogelijke interfaces.
  • Het borgen van afspraken en het ontwikkelde middels het documenteren ervan.


Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt je minimaal in twee (2) eerdere projecten bezig gehouden met het ontwerpen en ontwikkelen van dasboards in Power BI;
  • Bij voorkeur ervaring met Rijksorganisaties;
  • Gevraagde competenties proactief, Zelfstandig Initiatiefrijk Communicatief (zowel mondeling als schriftelijk
  • Je aanpak tenslotte is gestructureerd en resultaatgericht.


Opdrachtgever

De Rijksschoonmaakorganisatie (RSO) is dé schoonmaakdienstverlener voor de Rijksoverheid. Onze vakkundige medewerkers zorgen voor plezierige werkplekken voor hun collegas bij verschillende organisaties binnen het Rijk. Als werkgever zorgen wij ervoor dat onze mensen zich verder kunnen ontwikkelen in een goede en gezonde baan. De RSO is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Tegelijkertijd vertoont zij nog alle kenmerken van een jonge organisatie die volop in ontwikkeling is. De afdeling Operatie wordt ondersteunt door de afdeling SKA (Staf, kaderstelling en advies). In deze afdeling bevinden zich de ondersteunende taken zoals HR, Financiën, Inkoop en Control.Liever een andere contractvorm?

Wanneer je (nog) niet als zzp-er aan de slag wil gaan is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een (tijdelijke) arbeidsovereenkomst. LINKIT biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden die zijn gekoppeld aan je kennis- en ervaringsniveau. Bij onze aansprekende eindklanten kan je direct ervaring opdoen binnen een inspirerende omgeving met een hoog kennisniveau. Samen met ons ongelimiteerde opleidingsbudget is dit een goede stap in je carrière. Naast prima arbeidsvoorwaarden staat LINKIT ook voor Knowledge en Fun!: we organiseren op regelmatige basis Meetups, borrels en andere IT events. We bespreken alle details graag in een persoonlijk gesprek.

Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Keta Maria Teka
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Haag
provincie:

uurtarief:

start project:
01-10-2021
referentie:
ITC-0020393
duur opdracht:
2 maanden
uren per week:
20 uur
publicatiedatum:
14-09-2021 10:02:02