LINKIT is een IT-dienstverlener en al ruim 21 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.

Functieomschrijving:

Als ervaren Infrastructuurarchitect stel jij (of beoordeel je) - binnen gedefinieerde en ook te definiëren kaders project(start)architecturen op voor automatisering vraagstukken.

 • Advies infrastructuur op tactisch niveau.
 • Bandbreedtebeheersing van verkeer op IND WAN.
 • Doorvoeren van wijzigingen infrastructuur bij leveranciers en ketenpartners.
 • Impactanalyses.
 • Planmatig/projectmatige werkzaamheden welke gerelateerd zijn aan netwerkdiensten.
 • Gedelegeerd opdrachtgever voor projecten uitgevoerd door onze leveranciers.
 • Advies telecommunicatie architectuur in relatie tot netwerkdiensten.
 • Deelname aan (project)overleg, zowel met interne medewerkers als leveranciers en ketenpartners.


De IND heeft zich voor de komende jaren een stevige ambitie gesteld om de informatievoorziening onder architectuur naar next level te brengen. De afdelingen IV-Ontwikkeling en IV Beheer hebben in het realiseren van die ambitie een sleutelrol. Wij voeren deze onder architectuur uit met gebruikmaking van hedendaagse hulpmiddelen en bij deze tijd passende werkwijzen, zoals Agile/Scrum en DevOps.Als resultaatgerichte Infrastructuurarchitect draag jij, ook in projectverband, bij aan de technologische vernieuwingen op het gebied van informatievoorziening. Het werken onder architectuur is binnen de IND een lopende ontwikkeling waar vanuit verschillende organisatielagen in samenwerking en in samenhang de architectuurfunctie van de IND geprofessionaliseerd wordt. Met jouw kennis van architecturen en de hiermee opgedane ervaring en inzichten werk je nadrukkelijk mee aan het voortschrijdend vormgeven en inrichten van de IND architectuurfunctie. Dit raakt aan gebruikte dan wel in te zetten methoden en technieken, processen en producten van architectuur, en middelen waarmee gewerkt wordt.Functie-eisen:

 • Je hebt kennis van en ervaring met het praktisch toepassen van architectuurraamwerken in het algemeen.
 • Je hebt aantoonbare, gespecialiseerde kennis van modelleertechnieken, -tools en -modellen (bij voorkeur ArchiMate , UML en Sparx Enterprise Architect).
 • Je hebt minimaal HBO/WO denkniveau
 • Je hebt ten minste 8 jaar praktische ervaring met IT-infrastructuur in brede zin

Bedrijfsinformatie:

Van vluchtelingen die niet veilig zijn in eigen land tot specialistische kenniswerkers: de IND beoordeelt alle verzoeken van mensen die in Nederland verblijf willen aanvragen of die Nederlander willen worden. Dat doen we zorgvuldig, want ons werk doet ertoe.


De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) voert het vreemdelingenbeleid in Nederland uit. Dat betekent dat de IND alle verblijfsaanvragen beoordeelt van mensen die in Nederland willen wonen of die graag Nederlander willen worden. Het kan daarbij gaan om vluchtelingen die niet veilig zijn in eigen land en die daarom hier asiel aanvragen. Maar ook om mensen die hier willen werken, studeren, of een gezin willen vormen met iemand die hier al woont. Daarnaast behandelt de IND naturalisatieverzoeken van mensen die hier al zo lang wonen dat zij zich Nederlander voelen en daarom een Nederlands paspoort willen aanvragen. Bij de IND toetsen we elke aanvraag afzonderlijk aan de regels van het vreemdelingenbeleid. Dat betekent dat men goed moet luisteren naar het verhaal van elke aanvrager zodat elke beslissing die de IND neemt, recht doet aan ieders persoonlijke situatie.


De IND is als uitvoeringsorganisatie onderdeel van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid A. Broekers-Knol is als bewindspersoon verantwoordelijk voor het werk van de IND. De IND heeft geen invloed op het vreemdelingenbeleid, dat komt via de Tweede en Eerste Kamer tot stand. Daarnaast vloeien er regels voort uit (internationale) verdragen.Liever een andere contractvorm?

Wanneer je (nog) niet als zzp-er aan de slag wil gaan is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een (tijdelijke) arbeidsovereenkomst. LINKIT biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden die zijn gekoppeld aan je kennis- en ervaringsniveau. Bij onze aansprekende eindklanten kan je direct ervaring opdoen binnen een inspirerende omgeving met een hoog kennisniveau. Samen met ons ongelimiteerde opleidingsbudget is dit een goede stap in je carrière. Naast prima arbeidsvoorwaarden staat LINKIT ook voor Knowledge en Fun!: we organiseren op regelmatige basis Meetups, borrels en andere IT events. We bespreken alle details graag in een persoonlijk gesprek.

Trefwoorden: ArchitectuurOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Marlon Jansen - Weerelts
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Haag
provincie:

uurtarief:

start project:
01-09-2020
referentie:
ITC-0013913
duur opdracht:
12 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
31-07-2020 10:22:01