Referentienummer: 2023-02921
Omgeving: Driebergen
Startdatum: 01 augustus 2023 (let op: screeningsperiode van ca. 6-15 weken voorafgaand)
Einddatum: 31 juli 2024
Optie op verlenging: Ja, 12 maanden (1x 12 of 2x 6 maanden)
Aantal uur per week: 36
Sluitingsdatum: donderdag 01 juni om 08.00 uur

BlueTrail is op zoek naar een InfraStructuur Engineer Automatiseringen voor 36 uur per week.

Bij het Cluster Platformen, in de Productlijn Infrastructure Services, beheren we de centrale Virtualisatie en Storage omgeving van de Politie. Voor de door ontwikkeling op ons dagelijks beheer zijn we op zoek naar een breed inzetbare infrastructuur engineer, met sterke achtergrond in de automatisering generiek, en/of specifiek VMware
De uitvoering van het beheer is ingericht volgens de ITIL termen dagelijks en proactief beheer. Dagelijkse en continue monitoring van onze systemen, incident-management en change-management. Tooling en automatisering voor deze processen worden intern ontwikkeld op DevOps basis, waar al mooie stappen in zijn gemaakt, en verder willen.
Samen met de andere Productlijnen binnen Platformen leveren we de IaaS- en PaaS-platformen die het ICT-fundament voor het applicatielandschap van de Politie.
De formele standplaats is de Odijkerweg te Driebergen, we streven naar een 50/50 verhouding voor onsite/onhome.

Doelstelling
Geziend de heimelijkheid van deze opdracht zal het beoogde resultaat op specifiek niveau in een persoonlijke gesprek worden toegelicht.
Met de dienstverlening van ons team, verzekeren wij de operationele politie-organisatie van een 24/7 Compute en Data fundament. Het team beheert hiervoor meerdere VM, NAS, SAN en backup omgevingengebaseerd op software van onder andereVMware, NetApp, HPe, Dell, Brocade en Commvault. De werkzaamheden worden uitgevoerd tijdens kantoortijden 07:00-17:00uur.

Verantwoordelijkheden
Binnen en samen met het team ben je verantwoordelijk voor het optimaal performen van de infrastructuur dienst. Het doelmatig oppakken en uitvoeren van changes(ITIL) stories & tasks (Scrum), binnen de voor de dienst geldende normtijden. Het proactief communiceren binnen het team over de werkzaamheden, afwijkingen en eventuele risico's.
De specifieke taak voor jou is het uniform maken van de geautomatiseerde productleveringen en complementeren van het portfolio aan producten.
Voor deze rol zal hoofdzakelijk in een Scrum/Agile setting gewerkt worden en kom je dan ook in een DevOps team.

In de scope de volgende taken;
Ontwerp van de VMware VRA.
Ontwerp van de interworking met de aanpalende (keten) omgevingen, technisch en operationeel.
Onboarding en migratie van bestaande installed base (nog niet geautomatiseerd)
Problem & Incident management.

Leidinggevende taken:
Afhankelijk van de complexiteit van de Story kunnen meerdere teams betrokken zijn. De eigenaar van de story/task zal dan de inhoudelijke leiding op zich nemen.

Contacten
Afhankelijk van de complexiteit van de Story kunnen meerdere teams betrokken zijn. De eigenaar van de story/task zal dan de inhoudelijke leiding op zich nemen.

Functie-eisen
KNOCK-OUT:
Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding.
Je hebt werkervaring met operating systems, netwerken, programmeer-skills (scripting, powershell, python).
Je hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar werkervaring als Infrastructuur-engineer, bij een grote organisatie (>1000 medewerkers).

Reacties van kandidaten die geen kennis van/ervaring met de gestelde eisen hebben, worden door de opdrachtgever terzijde gelegd.

Gunningscriteria:
Je hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar werkervaring in automatisering.
Je hebt minimaal één van de volgende certificaten: HBO Bachelor in ICT of automatisering en VMware vSphere.

Competenties:
Probleemanalyse: Signaleert problemen, zoekt en herkent belangrijke informatie, rafelt vraagstukken uiteen en legt verbanden tussen gegevens.
Overtuigingskracht: Toont gedrag dat er op is gericht om anderen te overtuigen van een bepaald standpunt en instemming te krijgen met bepaalde plannen of ideeën.
Coachen: Verkent de ontwikkelbehoeften van medewerkers en stimuleert, motiveert en coacht hen om hun vakbekwaamheid op een te brengen en de medewerkers zo verder te ontwikkelen.
Initiatief: Signaleert kansen. Handelt ernaar en durft daarbij risico’s te nemen om uiteindelijk een bepaald herkenbaar voordeel voor de organisatie te behalen. Begint liever uit zichzelf dan passief af te wachten.
Klantgerichtheid: Stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het eigen werk. Is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de kwaliteit te verbeteren.
Leervermogen: Is alert op nieuwe informatie. Maakt zich actief meester van nieuwe kennis en past deze effectief toe voor de eigen functie.
Samenwerken: Heeft oog voor het groepsbelang en draagt actief bij aan het gemeenschappelijke resultaat.

Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
BlueTrail
contactpersoon:

type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Driebergen
provincie:
Utrecht
uurtarief:

start project:
1 augustus 2023
referentie:
ITC-2023-02921
duur opdracht:
12 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
22-05-2023 14:33:25