Always on track to the perfect match

Opdrachtspecificaties
Referentienummer: BTIT28328
Omgeving: Amsterdam
Startdatum: 15 oktober 2019
Einddatum: 15 oktober 2020
Optie op verlenging: Ja, 12 maanden
Aantal uur per week: 36
Intakegesprek: In week 43
Sluitingsdatum: Vrijdag 18 oktober om 9.00 uur. Reacties na deze tijd zullen in principe niet worden meegenomen in het selectieproces.

BlueTrail is op zoek naar een Informatiemanager voor 36 uur per week.

Opdracht/functie omschrijving:
Amsterdam is een stad met veel informatie-uitdagingen. Als informatiemanager weet je de impact van alle veranderingen op het IT landschap in te schatten en om te zetten in passende maatregelen. Jij slaat de brug tussen business en IT. Of het nu gaat om nieuwe businesswensen of wet- en regelgeving, jij overziet wat nodig is en vertaalt maatschappelijke opgaven naar passende informatie-oplossingen.

Taken/werkzaamheden:
Als accounthouder weet je wat er speelt, je identificeert de behoefte van het account en vertaalt deze samen met de businesspartner naar een strategisch informatieplan.
Je voert impact- en veranderanalyses uit en vertaalt dit naar de consequenties voor verander- en risicomanagement.
Je voert regie en coördinatie over complexe en soms bestuurlijk gevoelige informatieprojecten.
Je zorgt voor het opstellen en indienen van de jaarlijkse begroting voor investeringen in de informatievoorziening en initieert het opstellen van businesscases, projectintakes, architecturen en (Europese) aanbestedingen.
Je regelt de voorbereiding, ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van informatiebeleid en projectenportfolio.
Je zit bovenop ontwikkelingen die relevant zijn voor een digitale en moderne overheid, en weet deze te vertalen voor je account.
Je bewaakt de voortgang en de kwaliteit van de diensten die je met je accountteam levert aan je businesspartner.
KNOCK-OUT:
Je beschikt minimaal over WO werk -en denkniveau bij voorkeur in de richting van Informatiemanagement, Bedrijfsinformatica of Bedrijfskunde.
Je bent gecertificeerd als scrummaster en productowner.
Je voelt je thuis in een brede functie met verschillende taakgebieden en kan goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden en hebt ervaring als productowner.
Je hebt ervaring met business- en informatieanalyse technieken: verander- en impactanalyse en met gegevens- en informatiemodellen.
Je hebt ervaring met business- en informatiearchitectuur en bent bekend kwaliteitsaspecten zoals informatieveiligheid en privacy.
Je beschikt over minimaal 2 jaar ervaring opgedaan in de laatste 5 jaar als informatiemanager.
Reacties van kandidaten die geen kennis van/ervaring met de gestelde eisen hebben, worden door de opdrachtgever terzijde gelegd.

Gunningscriteria:
Je hebt ervaring in een leidinggevende rol en bent bekend met leiding geven aan een team of projectteam of ontwikkelteam. (weging 34%)
Je hebt minimaal 1 jaar (bij voorkeur meer dan 8 jaar) ervaring met agile werken. (weging op basis van aantal jaar tussen 8% en 33%)
Je hebt ervaring met het uitwerken, inrichten en vormgeven van de propositie voor de informatiedienstverlening voor de businesspartner. (weging 33%)

Competenties:
Bestuurlijk sensitief
Initiatiefrijk
Overtuigingskracht
Resultaatgericht

Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
BlueTrail
contactpersoon:

type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Amsterdam
provincie:
Noord-Holland
uurtarief:

start project:
15 oktober 2019
referentie:
ITC-BTIT28328
duur opdracht:
12 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
09-10-2019 11:04:34