LINKIT is een IT-dienstverlener en al 20 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.

Functieomschrijving:

JIVC is de IT leverancier van Defensie zowel voor de specifieke alsook de generieke IT dienstverlening. Voor het leveren van de verschillende IT diensten worden hoge eisen gesteld aan de beveiligingseisen, standaarden en borging van de wettelijke kaders en regelgeving. De primaire doelstelling is het exploiteren van de Defensie infrastructuur en hierop ICT Services verzorgen, op een zodanige wijze dat effectief tegemoet gekomen kan worden aan de wensen en eisen van de klant en dat de invulling daarvan op een zo efficient mogelijke wijze plaatsvindt. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen het cluster Produkten van de afdeling BPS. Het Cluster Produkten vertaalt de dienstverlening in een passende bouwsteenstructuur en architectuur. Met die bouwsteenstructuur en architectuur worden diensten aan de Defensieklant geleverd. De Productverantwoordelijke is verantwoordelijk voor de kwaliteit van zijn/haar te leveren diensten en heeft hiervoor de beschikking over Quality Assurance Managers, die de borging verzorgen van de opgelegde IT normeringen vanuit het Informatiebeveiligingsbeleid.

Van belang is dat de IT informatiebeveiliger zich in eerste instantie zal richten op het inregelen van specifieke beveiligingsmaatregelen in de IT infrastructuur in het domein van Identity & Access Management.
Functie-eisen:

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met IT Informatiebeveiliging
  • Je hebt een jaar ervaring met het opstellen en begeleiden/uitvoeren van verbeterplannen
  • Je hebt een jaar ervaring met leidinggeven
  • Je hebt kennis van ISO 2700x
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding en bent in het bezit van een CISSP of CISM certificering


Bedrijfsinformatie:

JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd. Voor deze functie is een MIVD-screening vereist. Deze neemt doorgaans 8 weken in beslag.Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Chiara Kuijs
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Utrecht
provincie:

uurtarief:

start project:
26-08-2019
referentie:
ITC-0009302
duur opdracht:
12 maanden
uren per week:
32 uur
publicatiedatum:
13-06-2019 12:21:02