Implementatie Manager , Utrecht

Omschrijving:
Voor de Nederlandse Spoorwegen zijn wij op zoek naar een Implementatie Manager

Omschrijving opdracht:
Binnen de operatie van NS (S&O: Service en Operatie) zijn er 2 projecten die op korte termijn geïmplementeerd moeten worden. Het betreft de volgende 2 projecten: - Wegexamens (3 dagen per week) - Achtergebleven reizigers (1-2 dagen per week) Wegexamens Machinisten moeten wegexamens afronden voor de trajecten waar ze met de trein rijden. In december is er een aanpassing van de dienstregeling, waardoor er veel nieuwe trajecten voor de machinisten bij gaan komen. In het najaar moeten de machinisten het examen voor deze trajecten maken, zodat ze bij start van de nieuwe dienstregeling bevoegd zijn om hun diensten te rijden. De grote vraag voor examens in het najaar is niet te realiseren met de huidige bezetting examinatoren. Hier zijn een aantal oplossingen voor bedacht. De implementatie manager zal zorgen dat eind 2019 alle machinisten de examens hebben gehad die ze nodig hebben, om hun werk goed uit te kunnen voeren. Achter gebleven reizigers Er is een onderzoek geweest naar het achterblijven van reizigers in de trein wanneer de trein naar het opstelterrein wordt gebracht. Dit levert onwenselijke en gevaarlijke situaties op. Het onderzoek heeft een aantal oplossingen voorgesteld. De implementatiemanager heeft als opdracht om een heldere werkwijze geïmplementeerd en geborgd te hebben eind van het jaar rondom dit vraagstuk.

Gewenst profiel:
- HBO-WO werk- en denkniveau.
- Minimaal 5 jaar werkervaring met het implementeren van grote projecten Klant- en resultaatgericht.
- Conceptueel en strategisch denkvermogen.
- Veel ervaring in stakeholdermanagement.
- Politiek- en organisatie sensitief Sterke affiniteit met operationele processen (en procesdenker).
- Sterk in het schriftelijk verwoorden en opstellen van besluitvormingsstukken, plannen en specificaties. Initiatiefrijke zelfstarter
- Een mix tussen aanpakken en de schouders eronder zetten en soms juist ook stil staan om te eiken of je op de goede weg bent.

Hier ga je werken:
Als implementatiemanager maak je deel uit van het 'Regieteam Service Trein', wat onder de stafafdeling Bedrijfsbureau Service & Operatie valt. Het Bedrijfsbureau is verantwoordelijk voor alle veranderingen (o.a. implementaties) en beheer van beleid voor de Service & Operatie van NS. Het regieteam service trein richt zich op het continue verbeteren van de bestaande processen en het voorbereiden van de nu nog onbekende veranderingen in de toekomst, zowel binnen S&O als in de samenwerking in de keten

Functie eisen (knock-out criteria):
1. Je beschikt aantoonbaar over minimaal 5 jaar werkervaring met het implementeren van grote projecten klant- en resultaatgericht.
2. Je beschikt aantoonbaar over veel ervaring in stakeholdermanagement, het liefst binnen grote organisaties.
3. Je bent sterk in het schriftelijk verwoorden en opstellen van besluitvormingsstukken, plannen en specificaties en een initiatiefrijke zelfstarter.
4. Je gaat akkoord met een achtergrondonderzoek voor start van de opdracht (VOG, geheimhoudingsverklaring en vragenlijst).
5. Je hebt de afgelopen twee jaar geen arbeidscontract bij NS gehad.
6. Je bent de afgelopen twee jaar niet aaneengesloten door NS ingehuurd (na een inhuurperiode van twee jaar eist NS een onderbreking van minimaal zes maanden).

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:
Locatie: Utrecht
Startdatum: 27-05-2019
Duur: 6 maanden
Optie op verlenging: ja
Inzet: 36 uur per week
Tarief: marktconform
Sluitingsdatum: 21-05-2019
Sluitingstijd: 09:00
Intakegesprek: zsm

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;
- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;
- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);
- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).

N.B.
- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.
- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.
- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.Trefwoorden: implementatie, managerOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
ICQ Groep
contactpersoon:
Ron Brussaard
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Utrecht
provincie:
Utrecht
uurtarief:
marktconform
start project:
zsm
referentie:
ITC-ICBO02305
duur opdracht:
6 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
17-05-2019 21:37:08
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures