LINKIT is een IT-dienstverlener en al ruim 21 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.

Functieomschrijving:

Bij de afdeling Education Services zijn we op zoek naar een IT project architect. De project architect volgt de technische ontwikkelingen, ontwikkelt en ontwerpt IT diensten en producten en stuurt inhoudelijk tijdens realisatie en testen. De architect heeft een technische achtergrond (opleiding en ervaring) op het betreffende vakgebied.

Specifieke vaardigheden:

Definiëren van de architectuur van nieuwe IT producten.

Het onderzoeken en beoordelen van alternatieve oplossingsrichtingen.

Analyseren, definiëren en specificeren van gewenste IT ontwikkelingen.

Beoordelen van leveranciersvoorstellen en advisering over productkeuzes.

Het opstellen van een Projectstartarchitectuur, die laat zien dat de gekozen oplossing voldoet aan de requirements vanuit het project, de architectuurkaders (enterprise en referentiearchitectuur) en de operationele richtlijnen.

Zorgen voor draagvlak voor de gekozen oplossing met diverse stakeholders en het verdedigen van de PSA in de architectuurboard;

Begeleiden van leveranciers bij implementaties van nieuwe producten.

Borging van de beheerbaarheid van nieuwe producten en diensten en actieve overdracht hiervan aan de beheerders.

Verantwoordelijk voor complexe IT producten met functionaliteiten die een zeer belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling en innovatie van primaire bedrijfsprocessen.Functie-eisen:

IT achtergrond (WO werk- en denkniveau).

Ca 5 jaar ervaring op het vakgebied.

Werken met IT standaarden en toepassen van architectuur- en ontwerpmethodieken.

Kennis van en ervaring met de TOGAF methodiek.

Kennis van en ervaring met het ontwerp van APIs

Kennis van en ervaring met modelleren op basis van Archimate.

Kennis van de huidige IT ontwikkelingen.

Ervaring met ontwikkelprocessen, architecturen en programma- en projectmanagement methodieken (MSP, Prince2).De IT-afdelingen binnen Universiteit Utrecht verzorgen alle IT services voor de studenten, docenten en medewerkers van de Universiteit Utrecht. Daarnaast biedt men verschillende IT-services, tools en infrastructuur om onderzoekers van de Universiteit Utrecht te ondersteunen bij hun werk. De afdeling Information and Technology Services biedt en onderhoudt een breed scala aan educatieve hulpmiddelen en systemen voor meer dan 30.000 studenten van de Universiteit Utrecht en hun docenten. Een van onze belangrijkste verantwoordelijkheden is het veilig houden van de data van de Universiteit Utrecht. Men neemt hiervoor verschillende maatregelen om potentiële zwakke punten en inbreuken in onze systemen effectief aan te pakken.Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Chiara Kuijs
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Utrecht
provincie:

uurtarief:

start project:
16-02-2020
referentie:
ITC-0012105
duur opdracht:
3 maanden
uren per week:
16 uur
publicatiedatum:
22-01-2020 15:57:02