Always on track to the perfect match

Referentienummer: BTIT29992
Omgeving: Utrecht
Startdatum: 12 februari
Duur: 12 maanden
Optie op verlenging: Ja 2x 12 maanden
Aantal uur per week: 40
Intakegesprek: Tussen 30 januari en 5 februari
Sluitingsdatum: Maandag 27 januari om 9.00 uur. Reacties na deze tijd zullen in principe niet worden meegenomen in het selectieproces.

BlueTrail is op zoek naar een IT Architect Wetgevingstrajecten voor 40 uur per week.

Opdracht/functie omschrijving:

De organisatie is een ZBO en voert namens de overheid een aantal specifieke wetten uit. Tevens is zij onderhevig aan algemene overheidswetgeving. Dit laatste is al geruime tijd behoorlijk in beweging en levert soms complexe situaties in de uitvoering op. Met name aspecten als privacy, identificering, authenticatie, verantwoording en transparantie leveren ons uitdagingen op. Voor de organisatie is het zaak dat wij complexe wetgeving vertalen naar uitvoerbare IT producten, zodat we tijdig kunnen leveren wat de politiek vraagt. Ter ondersteuning van ons team wat gericht is op de voorbereiding van de invoering van deze wetten zoeken wij ondersteuning met een IT architect.

Als IT Architect lever je zelfstandig architectuurbijdragen op. Soms als onderdeel van een impactanalyse, soms als zelfstandig document in de vorm van een Solution Intent. Je doet dit volgens de agile werkwijze. Het werk zal grotendeels in teamverband plaatsvinden binnen een team waarin zowel architecten, business- en informatieanalisten als juridische adviseurs en productmanagers werkzaam zijn. Je stemt goed af binnen dit team maar ook buiten dit team met collega architecten en andere stakeholders. Je haalt actief informatie op bij de business, stemt deze met verschillende stakeholders af en weet deze om te zetten in gedragen voorstellen. Je weet complexe vraagstukken tot de essentie terug te brengen en voorstellen te doen voor pragmatische oplossingen. Je weet doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe te werken.

Functie eisen

KNOCK-OUT:

Je hebt een afgeronde WO of HBO opleiding.
Je hebt kennis van Invoering wetten bij overheidsorganisaties.
Je hebt 3 jaar of meer ervaring in de functie van IT Architect.
Je hebt 3 jaar of meer met het opstellen van impactanalyses.
Je hebt 3 jaar of meer met het opstellen van PSA's of Solution Intents.
Reacties van kandidaten die geen kennis van/ervaring met de gestelde eisen hebben, worden door de opdrachtgever terzijde gelegd.

Gunningscriteria:

Je hebt een afgeronde WO of HBO opleiding op het gebied van Informatica.
Je hebt kennis van de functionering van basisregistraties.
Je bent in het bezit van TOGAF certificering.
Je hebt 1 jaar of meer ervaring met implementatie van WDO, AVG , eIDAS, Digitoegankelijkheid of Archiefwet.
Je hebt ervaring met concepten en technieken op terrein van Cloud, API First en IAM.

Competenties:

Organisatiesensitiviteit: Je hebt inzicht in en is alert op (in)formele verhoudingen, posities en belangentegenstellingen binnen en buiten (de) organisatie(s) en kan daar adequaat op inspelen.
Impact: Je maakt een vertrouwenwekkende en positieve indruk op anderen en weet deze te handhaven.
Analytisch vermogen: Je onderzoekt, herkent en begrijpt de belangrijkste elementen van vraagstukken en hun onderlinge samenhang.
Communiceren: Je verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden.
Kwaliteitsgericht: Je hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het werk, bewaakt en verbetert deze waar mogelijk.

Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
BlueTrail
contactpersoon:

type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Utrecht
provincie:
Utrecht
uurtarief:

start project:
12-02-2020
referentie:
ITC-BTIT29992
duur opdracht:
12 maanden
uren per week:
40 uur
publicatiedatum:
16-01-2020 14:27:19