IBM Case Manager developer, Apeldoorn

Omschrijving:

Voor onze eindklant in Apeldoorn zijn we op zoek naar een

IBM Case Manager developer

Start: 19-11-18
Einde: 31-12-18 met optie op verlenging
Inzet: 40 uur per week
Tarief indicatief: € 60,-

OPDRACHT
Als IBM Case Manager developer maak je onderdeel uit van een Agile-SCRUM team binnen het Document Management Center of Excellence van GBS/IV-accent. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het realiseren van zaakgericht werken oplossingen ter ondersteuning van de primaire bedrijfsprocessen van de Belastingdienst. Als echte T-shape professional voer je werkzaamheden uit binnen de verschillende disciplines van software ontwikkeling en software exploitatie: analyse, ontwerp, ontwikkeling, test, implementatie en beheer van Case Manager oplossingen.
Je zal onderdeel gaan uitmaken van het team dat Generieke Case Manager componenten ontwikkeld, vaak gemaakt met behulp van Java. Jij helpt mee om de Case Manager applicaties van de Belastingdienst minder uit maatwerk te laten bestaan en meer samen te stellen op basis van generieke standaard marktoplossingen. Je blijft van begin tot eind betrokken bij de projecten waar je aan werkt, waardoor je ook daadwerkelijk het resultaat van jouw inzet ziet. Met jouw ervaring verwachten we dat je in staat bent werkzaamheden te coördineren en om starters en/of trainees te begeleiden en de kennis die je hebt over te dragen.
Beschik jij over de juiste ervaring binnen een IT-omgeving waarmee je onze dienstverlening gaat verstevigen? Voel jij je thuis in een wendbaar team dat op innovatieve wijze én resultaatgericht werkt? Ligt jouw nieuwe uitdaging in het versnellen van onze IT-processen? Word jij onze nieuwe Case Manager developer bij het Center of Excellence Document Management van IV-accent bij de Belastingdienst?

EISEN
Werkervaring en -denkniveau
Recente kennis en ervaring met ontwerpen en implementeren van IBM Case Manager (voorkeur) en/of IBM FileNet oplossingen (2 jaar+)
Ervarig met Java ontwikkeling (2 jaar+)
Ervaring met Scrum/Agile

WENSEN
Competenties
coaching, focus
flexibel, samenwerking, zelfstandigheid
proactief, analytisch denkvermogen

Kennis
Aanvullende aantoonbare ervaring in minimaal één van de volgende disciplines:
(1) business analyse en functioneel ontwerp van zaakgericht werken oplossingen,
(2) Java ontwikkeling,
(3) (geautomatiseerd) testen, en/of
(4) geautomatiseerde voortbrenging of CI/CD
Ervaring in het werken binnen een zelfsturend en/of zelfregulerend (scrum)team

Aanbiedingen met CV (max 5 A4) en onder vermelding van tarief (all-in, exclusief BTW), dienen uiterlijk 17 oktober om 12:00 uur in ons bezit te zijn.

Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Harvey Nash B.V.
contactpersoon:
Jan Kleefman
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Apeldoorn
provincie:
Gelderland
uurtarief:
Tot €60 per uur
start project:
19-11-18
referentie:
ITC-350432/001
duur opdracht:
2 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
11-10-2018 12:29:59
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures