LINKIT is een IT-dienstverlener en al ruim 21 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.

Aan boord van Zr. Ms Schepen en walinstellingen moet je zelfstandig complexe storingen aan de diverse informatie systemen kunnen oplossen.

o Je bent de linking pin tussen productie en engineering en verleent gevraagd en ongevraagd assistentie aan adviseurs en engineers.

o Je stelt in teamverband complexe installaties in bedrijf en beproeft functionele ketens, dit binnen liggend als ook varend.

o Je ontwikkelt nieuwe, maar moderniseert ook bestaande meetmethoden en meetopstellingen.Eisen:

  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van Systeemtechnische installaties;
  • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met leidinggeven
  • Je bent minimaal 36 uur per week beschikbaar en in het bezit van een HBO diploma
  • Je beschikt over een VCA certificaat


Wensen:

  • Je hebt ervaring en goede kennis van de operationele en testsoftware op module niveau
  • Je hebt ervaring op het gebied van kwaliteit, arbo, milieu, wet en regelgeving van toepassing op de producten en diensten.


Liever een andere contractvorm?

Wanneer je (nog) niet als zzp-er aan de slag wil gaan is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een (tijdelijke) arbeidsovereenkomst. LINKIT biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden die zijn gekoppeld aan je kennis- en ervaringsniveau. Bij onze aansprekende eindklanten kan je direct ervaring opdoen binnen een inspirerende omgeving met een hoog kennisniveau. Samen met ons ongelimiteerde opleidingsbudget is dit een goede stap in je carrière. Naast prima arbeidsvoorwaarden staat LINKIT ook voor Knowledge en Fun!: we organiseren op regelmatige basis Meetups, borrels en andere IT events. We bespreken alle details graag in een persoonlijk gesprek.

Trefwoorden: SysteembeheerOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Chiara Kuijs
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Helder
provincie:

uurtarief:

start project:
03-02-2020
referentie:
ITC-0011056
duur opdracht:
onbekend
uren per week:
40 uur
publicatiedatum:
08-11-2019 14:42:01