LINKIT is een IT-dienstverlener en al ruim 21 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.

Binnen "STS Gegevens", onderdeel van Belastingdienst/IV, is het programteam verantwoordelijk voor het uitwerken van nieuwe business-features voor een reeks van applicaties waarmee gegevens worden ingewonnen voor diverse afnemers, zowel intern als extern. Het programteam is op zoek naar een senior gegevensspecialist die het team komt versterken. Het team werkt volgens Agile SAFe. De werkzaamheden zullen in eerste instantie bestaan uit het onderhouden en uitbreiden van de berichtspecificaties (zgn Handleidingen) en XSD's voor een vijftal inwinstromen. In overleg met de aanleveraars (banken en verzekeraars) en de afnemers (toezicht, aanslag) van de gegevens voer je samen met fiscalisten en domeindeskundigen de gewenste aanpassingen door.


Het programteam is niet alleen verantwoordelijk voor het beheer van de bestaande specificaties (zgn jaarwerk), maar ook voor de specificaties van nieuw te ontwikkelen stromen. Voor de komende jaren staat (her)inriching van een aantal stromen op het programma. Met ondersteuning van de huidige twee gegevensspecialisten in het team zul je je eerst gaan bezig houden met het beheren van de bestaande stromen.Functie-eisen

  • Universitair werk- en/of denkniveau;
  • je bent een gegevensspecialist in hart en nieren;
  • Ruime ervaring met diverse gegevensmodelleringstechnieken
  • Ervaring met modeldriven systeemontwikkeling


Competenties

Kennis van de modelleertechnieken Archimate, UML, BPMN, XML;

Enige ervaring met Enterprise Studio en XML-Spy;

Het opstellen van berichtspecificaties en XML Schemas;

Kennis van fiscale processen, kennis van financiële producten (i.e. verzekeringsproducten, bankproducten) is een pré.


Overige functiewensen

Het opstellen van de berichtspecificaties vereist een aantal specifieke vaardigheden:

1. Je werkt precies en zorgvuldig.

2. Je signaleert en corrigeert afwijkingen en onvolledigheden, ook in geval van routinematig werk.

3. Je houdt je aan de voorschriften of afgesproken kwaliteitsnormen.

4. Je toetst regelmatig de kwaliteit van het eigen werk.De IV-organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT-voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV-organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing-en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV-landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.Trefwoorden: DatabasesOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Keta Maria Teka
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Apeldoorn
provincie:

uurtarief:

start project:
04-05-2020
referentie:
ITC-0012959
duur opdracht:
2 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
17-04-2020 15:42:02