België
Nederland
English
Inloggen
Loginnaam
Wachtwoord
Ingelogd blijven?


ww vergeten? | lid worden?
taalselectie

Freelance IT-er gezocht:
Functioneel Beheerder , Den HaagOmschrijving van dit tijdelijke IT-project:
Binnen de afdeling Informatie- en Procesmanagement is behoefte aan 2 additionele senior functioneel beheerders (in het bestaande functioneel applicatieteam van 4 beheerders) voor projectwerkzaamheden in het kader van het team Visserijregelingen.

Als gevolg van het omvangrijke programma dat de relatie nu uitvoert, worden applicatie(onderdelen) opgeleverd die in beheer moeten worden genomen. Daarnaast gaat het om het uitvoeren van achterstallige beheerwerkzaamheden (o.a. documentatie op orde brengen). De senior functioneel beheerder die wij zoeken gaat samen met enkele collega-beheerders het VIRIS3-applicatiecluster beheren, doorontwikkelingen (EU-conform en soms met strakke deadlines). onderhouden en innoveren.

De werkzaamheden omvatten:
• Inventarisatie van eisen en wensen van gebruikers , mede op basis van ontwikkelingen in het toepassingsgebied van de applicaties.
• Functionele eisen voor onderhoud en vernieuwing van de applicaties (requirementsanalyse uitvoeren vanuit het wijzigingenproces regulier beheer)
• Opstellen en review van functionele ontwerpen, vanuit het wijzigingenproces
• Kaders, richtlijnen en voorwaarden opstellen voor correct gebruik van de applicaties.
• Opstellen van acceptatie-criteria en testvoorbereiding releases / wijzigingen en het begeleiden van de in beheer name van releases vanuit het programma resp. vanuit het reguliere beheer
.
Functie eisen Functioneel Beheerder:
• Aantoonbare werkervaring in een omvangrijk project of programma op het gebied van informatievoorziening
• Aantoonbare kennis van en ervaring met PL SQL
• Aantoonbare kennis van en ervaring met requirementsanalyse en het opstellen van en reviewen van functionele ontwerpen (FO's) vanuit het wijzigingenproces in het reguliere functioneel beheer
• Aantoonbare ervaring met functioneel beheer en het werken en inrichten van functioneel beheer vanuit een BISL organisatieconcept
• Ervaring met het geven van gebruikersondersteuning, incidentafhandeling, draaien van rapportages, scripts, testwerkzaamheden. autorisatiebeheer en het inrichten van processen ter bewaking hiervan (inclusief het beschrijven van dit proces)
• Ervaring met werken in test-organisatie, testen (aanpak/plan/uitvoering) volgens T-map
• Ervaring met het onderhouden van XML-berichtenverkeer
• Kennis van en ervaring met Oracle applicaties (inclusief Designer)
• Ervaring met Topdesk
• Een sterke pré is kennis van en ervaring met (Arc)GIS en geometrie (in verband met percelen)
• Kennis van en ervaring met APEX en Excel en het omzetten van Forms naar APEX, kennis en ervaring met het omzetten van Oracle Reports naar BI is een pré


Overige informatie Functioneel Beheerder:
Locatie: Den Haag
Start: 1 juli 2017
Einddatum: 8 maanden met optie op verlenging, 36 uur per week
Recruiter voor deze rol: Daniëlle Hassefras, RecruiterDH@itaq.nl

Attentie:
Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Reageren:
Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email aan recruiterDH@itaq.nl de volgende gegevens:
1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);
2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.
Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV op te loaden.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering. Klanten noemen ons de Trusted Advisor. Omdat we hen altijd positief verrassen. En echt adviseren.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.
We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.
Trefwoorden: Functioneel Beheerder


terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures