LINKIT is een IT-dienstverlener en al 20 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.

Binnen het Rijksvastgoedbedrijf worden de taken voor het beheer van informatiesystemen onderverdeeld in drie categorieën: functioneel beheer, applicatiebeheer en technisch beheer. Het functioneel beheer is geplaatst aan de gebruikerszijde (vraagzijde) van de organisatie bij de afdeling Proces- en Informatiemanagement (PIM). Het applicatie- en het technisch beheer zijn geplaatst bij de afdeling ICT en bij de ICT leverancier SSC-ICT (aanbodzijde). Voor het uitvoeren van het functioneel beheer van de informatiesystemen die nodig zijn ter ondersteuning van het Rijksvastgoedbedrijf worden een aantal domeinen onderscheiden op basis van de specifieke benodigde kennis en expertise:

PORT (Portalen)

BILI (Business & Location Intelligence)

DDB (Digitaal Document Beheer)

BADM (Bedrijfsadministratie, Oracle)

Centrale Vastgoedregistratie (Kernregistratie vastgoed)

GIS (Geografische Informatie)

BWI (Bouwwerk informatie, CAD)

IWM (Integrated Workplace Management)

Generiek (oa kantoorautomatisering, beheertools)


Deze disciplines ondersteunen meerdere bedrijfsprocessen en omvatten de ondersteuning door meerdere applicaties. Als functioneel beheerder stel je vanuit je specialisatie nieuwe of aangepaste functionaliteit in de informatievoorziening beschikbaar aan de gebruikersorganisatie ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen. Je doet dit in nauwe samenwerking met de afdeling ICT. Je onderhoudt deze functionaliteit en ondersteunt de gebruikers bij het in gebruik nemen en het toepassen daarvan. Je onderzoekt de door de gebruikers ingediende behoeftes aan nieuwe of aangepaste functionaliteit en zorgt voor de realisatie hiervan. Bij het uitvoeren van deze taken zorg je voor aansluiting van de belangen van de business bij de mogelijkheden van de ICT. De functie bevat onder andere de volgende onderdelen:

Adviseren en ondersteunen bij het specificeren van de behoefte aan nieuwe of aangepaste functionaliteit;

Adviseren over en vastleggen van de aan de gebruikers beschikbaar gestelde functionaliteit en de mogelijkheden voor aanpassing daarvan;

Formuleren van de veranderingsmogelijkheden in de informatievoorziening volgens standaarden;

Maken van functionele impactanalyses voor nieuwe of aan te passen functionaliteit op een uniforme wijze;

Maken van acceptatietestplannen op een uniforme wijze;

Coördineren van gebruikersacceptatietesten en uitvoeren van functionele acceptatietesten;

Verzorgen van instructies/opleidingen aan gebruikers;

Opstellen van handleidingen en gebruiksinstructies op een uniforme wijze;

Verstrekken van ad-hoc informatie aan de gebruikersorganisatie;

Organiseren en voorzitten van GebruikersOverleggen; Meewerken aan het continue verbeteren van het vakgebied van functioneel beheerFunctie-eisen

Afgeronde HBO opleiding of hoger (Business IT & Management, eventueel Informatica) dan wel gelijkwaardig werk- en denkniveau;

Aantoonbare ervaring op de betreffende functieonderdelen in vergelijkbare (overheids)organisaties;

Gedegen kennis van BiSL en ITIL;

Vaardigheid in het signaleren en analyseren van ontwikkelingen en problemen;

Vaardigheid in het uitvoeren van (disciplineoverstijgende) informatieanalyses en impactanalyses;

Vaardigheid in het tot stand brengen van adviesproducten;

Vaardigheid in het inhoudelijk toelichten van adviesproducten.


Voor deze functie zoeken we specifiek aantoonbare kennis en ervaring binnen het domein: BADM (Bedrijfsadministratie), met name Oracle Property management en/of Oracle Projects.
Liever een andere contractvorm?

Wanneer je (nog) niet als zzp-er aan de slag wil gaan is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een (tijdelijke) arbeidsovereenkomst. LINKIT biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden die zijn gekoppeld aan je kennis- en ervaringsniveau. Bij onze aansprekende eindklanten kan je direct ervaring opdoen binnen een inspirerende omgeving met een hoog kennisniveau. Samen met ons ongelimiteerde opleidingsbudget is dit een goede stap in je carrière. Naast prima arbeidsvoorwaarden staat LINKIT ook voor Knowledge en Fun!: we organiseren op regelmatige basis Meetups, borrels en andere IT events. We bespreken alle details graag in een persoonlijk gesprek.

Trefwoorden: ApplicatiebeheerOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Lennart Dubbeldam
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Haag
provincie:

uurtarief:

start project:
22-02-2019
referentie:
ITC-0008005
duur opdracht:
6 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
15-03-2019 14:51:01