Functioneel Applicatiebeheerder onderwijsapplicaties, utrecht

Omschrijving:
Bij de klant zoeken we voor de afdeling applicatiebeheer een Functioneel Beheerder Onderwijssystemen. De afdeling applicatiebeheer is verantwoordelijk voor de informatiesystemen op het gebied van onderwijs en onderwijsondersteuning. Binnen het onderwijs worden meerdere systemen gebruikt door studenten en docenten, zoals bijvoorbeeld een Learning Management Systeem (Blackboard), een digitaal toetssysteem (Remindo), een videoplatform (Mediasite), een onderwijsmateriaalrepository (Figshare) en andere applicaties die onderwijsontwikkeling, en -uitvoering ondersteunen.
Daarnaast worden er ook nieuwe applicaties waarmee binnen het onderwijsinnovatieprogramma Educate-it geëxperimenteerd wordt, bij gebleken geschiktheid, in beheer genomen.
Als functioneel beheerder ben je de schakel tussen het onderwijs en IT en stuur je leveranciers aan op operationeel niveau. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting en het beheer van de onderwijs systemen en de daaraan gekoppelde interfaces met andere bedrijfsapplicaties.

Functie eisen:
Als functioneel beheerder ga je zelfstandig incidenten en informatievragen van gebruikers onderzoeken, analyseren en oplossen. Je adviseert over procesverbeteringen en je draagt bij aan een optimale beveiliging van de applicatie. Je adviseert over functioneel gebruik van de applicatie en de werking van de applicatie in de keten. Daarnaast inventariseer, analyseer en beoordeel je de gebruikerswensen bij wijziging of uitbreiding van de informatievoorziening. Bij nieuwe releases en ketenwijzigingen heb je een coördinerende en begeleidende rol. Dit houdt ook in het testen van gewijzigde en nieuwe functionaliteiten en het ontwerpen en organiseren van gebruikersacceptatietesten.
Je neemt het initiatief om diverse overlegstructuren met onder andere keyusers te organiseren en je neemt hier actief aan deel. Je zorgt er voor dat documentatie en gebruikershandleidingen zijn opgesteld en dat deze up-to-date blijven. Je levert een bijdrage aan de totstandkoming van (sturings-) rapportages.

Profiel:
• Je hebt een afgeronde HBO opleiding (IT)
• Je hebt minimaal vijf jaar praktische werkervaring met functioneel beheer in een complex applicatielandschap met veel interfaces.
• Je hebt kennis van systemen die in het onderwijs gebruikt worden zoals Osiris, Blackboard en Remindo.
• Je hebt kennis van BISL, ASL en ITIL processen, bij voorkeur gecertificeerd.

Overige informatie:
Locatie: Utrecht
Start: 1-5-2019 (32-40 uur per week)
Einddatum: 31-08-2019, optie op verlenging
Recruiter voor deze rol: Danny Poot, telefoonnummer 0653142932 of email: recruiterdp@itaq.nl
Attentie:
Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Privacy:
Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren.

Reageren:
Past u in het profiel, dan ontvangen wij graag per email recruiterDP@itaq.nl de volgende gegevens:
1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats);
2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (excl. BTW, incl. reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.
Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV te uploaden.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering. Klanten noemen ons de Trusted Advisor. Omdat we hen altijd positief verrassen. En echt adviseren.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.
We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.
Trefwoorden: Functioneel Applicatiebeheerder onderwijsapplicatiesOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Itaq B.V.
contactpersoon:
Afdeling werving en selectie
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
utrecht
provincie:
Utrecht
uurtarief:
n.o.t.k.
start project:
01-05-2019
referentie:
ITC-ht/Functioneel Applicatiebeheerder - DP
duur opdracht:
3 maanden
uren per week:
40 uur
publicatiedatum:
17-04-2019 15:33:45
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures