ICQ VINDT
EN VERBINDT
ICQ MOBILISEERT
DESKUNDIGHEID
ALLEEN GA JE SNELLER
SAMEN KOM JE VERDER

Voor de Nationale Politie zijn wij op zoek naar een Full Stack Developer (payroll).

LET OP:
Deze opdracht kan niet ingevuld worden door een ZZP’er. De kandidaat is elders in dienst of is bereid deze opdracht op basis van payroll in te vullen.

Omschrijving opdracht:
Binnen de Afdeling Technische Ontwikkeling en Expertise bestaat een software ontwikkelteam team dat er voornamelijk op is gericht om de operatie te ondersteunen op het gebied van opsporing en informatie gestuurd werken. Daarnaast het stimuleren van samenwerking tussen eenheden en tussen verschillende politieonderdelen.
Het team zorgt ook voor tijdige signalering van risico’s en creëren van kansen op het gebied van softwareontwikkeling en innovatie.
De applicaties worden in nauw contact met operationele medewerkers ontwikkeld. Het software ontwikkelteam werkt volgens de Agile/Scrum-methodiek.
De standplaats is formeel Driebergen maar het team werkt regelmatig vanuit huis. Het betreft een tijdelijke inhuur voor de duur van 1 jaar voor 36 uur per week. Na dit jaar is verlenging van het contract eventueel mogelijk.
Een veiligheidsonderzoek A en mogelijk een vakinhoudelijk assessment deel uit van de selectieprocedure.

Doelstelling:
Je maakt deel uit van het Agile/Scrum team: Team Rood. Dit team is verantwoordelijk voor het realiseren van software. Naast de ontwikkeling van nieuwe services en applicaties ligt ook het beheer van bestaande applicaties bij het team. Mede daardoor wordt het team uitgebreid van een Dev team naar een Dev-ops team. Mede daardoor wordt het Dev-ops een belangrijker onderwerp. Het Ops werk (onderhoud en troubleshooten) kan dus ook onderdeel zijn van je werk. Je zult met je team een inschatting maken van het werk dat gedaan moet worden en dat doe je vanuit jouw expertise. Je werkt samen met een diverse techneuten om de politieoperatie te versterken in de opsporing.

Omschrijving verantwoordelijkheden:
Je bent mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het testen van de software die het team oplevert. Als full stack developer willen we je op zowel front-end als backend ontwikkeling inzetten. Je hebt een belangrijke stem in de ontwikkeling en doorontwikkeling van de nieuwe en bestaande services en applicaties.

Contacten:
Interne contacten
Functie eisen (knock-out criteria):
1. Je gaat ermee akkoord dat deze opdracht op basis van payroll wordt ingevuld. Dit betekent dat je gedurende de opdracht bij ons in dienst komt.
2. De aangeboden kandidaat is in loondienst en geen ZZP’er.
3. De kandidaat is in het bezit van een erkend, volwaardig en volledig afgeronde HBO opleiding.
4. De kandidaat heeft minimaal 5 jaar kennis en aantoonbare werkervaring met:

Functie wensen (gunningscriteria):
1. De kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met:
• TypeScript / JavaScript
• Angular
• C#
2. De kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met Test gedreven ontwikkeling (TDD)
3. De kandidaat is in het bezit van een afgeronde erkende HBO opleiding op het gebied van computer science, informatica, software engineering, system & network engineering.
4. De kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met Agile/Scrummethodiek.
5. De kandidaat heeft aantoonbare werkervaring binnen (semi-) overheid, bij voorkeur politie.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:
Locatie: DriebergenStartdatum: 01-03-2023Duur: 29-02-2024Optie op verlenging: optioneelInzet: 36 uur per weekTarief: marktconformSluitingsdatum: 01-12-2022Sluitingstijd: 09:00Intakegesprek: zsm na de beoordeling

- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW). N.B.- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Trefwoorden: Full Stack Developer (payroll)OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
ICQ Flex Profs
contactpersoon:
Sharon van Vliet - Pentury
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Driebergen
provincie:
Utrecht
uurtarief:
marktconform
start project:
01-03-2023
referentie:
ITC-ICAP19037
duur opdracht:
onbekend
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
24-11-2022 13:26:38