ICQ VINDT
EN VERBINDT
ICQ MOBILISEERT
DESKUNDIGHEID
ALLEEN GA JE SNELLER
SAMEN KOM JE VERDER

Voor de Nationale Politie zijn wij op zoek naar een Full-stack developer..

Omschrijving opdracht:
Eenheid Den Haag zoekt een doortastende fullstack developer voor het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties voor het software development team TROI (Team Rendement Operationele Informatie). Dit team ondersteund de operatie door het ontwikkelen van apps en tools. Het team gaat onder andere een grote rol spelen in het datagedreven werken van de toekomst. Ben jij die creatieve fullstack developer die een directe bijdrage wil leveren aan de handhaving van de rechtsorde en de veiligheid in de samenleving?
Als fullstack developer versterk je het Team Rendement Operationele Informatie (TROI) van de Dienst Regionale Informatie Organisatie Den Haag (DRIO) en de Dienst Regionale Recherche (DRR). Samen met dit team bouw en onderhoud je informatiesystemen en ontwikkel je mee aan nieuwe tools. Dat betekent dat jij je bezighoudt met de volgende activiteiten:
- ontwikkelen van back end systemen voor applicaties;
- functionele APIs creëren;
- ontwerpen van service architectuur;
- ontwikkelen van een applicatie platform;
- werken met coding architecture;
- monitoren van server status.
- begeleiden en coachen van junior developers

Doelstelling:
Resultaatgerichte opdracht definitie:
ontwikkelen van back end systemen voor applicaties;
functionele APIs creëren;
ontwerpen van service architectuur;
ontwikkelen van een applicatie platform;
werken met coding architecture;
monitoren van server status.
begeleiden en coachen van junior developers
De exacte aantallen zullen op een later moment in overleg worden afgesproken.

Screening:
Een voorwaarde voor definitieve gunning is dat de kandidaat het positieve screeningsadvies of de Verklaring van Geen Bezwaar overlegt na afronding van screening. De screening neemt 6-15 weken tijd in beslag. U dient hier rekening mee te houden. Het screeningsproces kan leiden tot opschuiven van de startdatum van de opdracht. Aan de vermelde startdatum in de aanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.
Functie eisen (knock-out criteria):
1. Een erkende en volledig afgeronde HBO en/of WO diploma ICT.
2. Minimaal 8 jaar aantoonbare werkervaring als fullstack-developer. Bij voorkeur opgedaan bij een grote organisatie waar softwareontwikkeling met meerdere teams wordt gerealiseerd.

Functie wensen (gunningscriteria):
1. Minimaal 8jaar aantoonbare relevante werkervaring met Java, Spring Framework, CI/CD, Test gedreven ontwikkeling (TDD), opslag van gegevens binnen database architecturen zoals bijvoorbeeld (ElasticSearch, Postgres en Mongo DB e.d.), Version Control/Git.2. Aantoonbare werkervaring met Agile/Scrum.3. Aantoonbare werkervaring met het begeleiden en coachen van junior developers.4. Een erkende en volledig afgeronde HBO en/of WO diploma ICT met aanvullende relevante certificeringen/opleidingen.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:
Locatie: Den HaagStartdatum: 10-07-2023Duur: 30-06-2024Optie op verlenging: optioneelInzet: 36 uur per weekTarief: marktconformSluitingsdatum: 06-06-2023Sluitingstijd: 09:00Intakegesprek: zsm na de beoordeling

- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW). N.B.- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Trefwoorden: Full-stack developer.OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
ICQ Flex Profs
contactpersoon:
Ron Brussaard
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Haag
provincie:
Utrecht
uurtarief:
marktconform
start project:
10-07-2023
referentie:
ITC-ICAP22732
duur opdracht:

uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
25-05-2023 10:26:57