Front -end Developer, Den Haag

Omschrijving:
voor onze relatie zijn we op zoek naar een:

Front-end Developer

Functieomschrijving:
Als front-end developer ben je verantwoordelijk voor de technische kant van het front-end van de relevante applicaties (met name Java maatwerk en frameworks). Je bent verantwoordelijk voor de interface tussen het design en de programmatuur die nodig is om het te laten functioneren.

De organisatie werkt naar aanleiding van haar ambities, datastrategie en knelpunten in het huidige IV - en ICT-landschap, doelgericht en stapsgewijs, toe naar een nieuwe data- gedreven en informatiegestuurd werken. Als frontend developer bouw je mee aan innovaties op dit gebied in scrumteams. De aanpak is experimenteren en verkennen en implementeren. Qua persoonlijkheid zoeken we een echte teamplayer die de wensen van de stakeholders begrijpt en het leuk vindt om complexe puzzels op te lossen samen met senior collega's.

Functie eisen:
Certificeringen:
Advances HTML, CSS en JS training gevolgd of senior niveau aantoonbaar bereik

• Ervaring met (senior niveau): HTML/CSS; JavaScript; jQuery JavaScript Frameworks (m.n. VueJS) Front End Frameworks (m.n. Bootstrap) CSS Preprocessors (m.n. SASS) RESTful Services/APIs Responsive/Mobile Design Testing/Debugging Git/Version Control
• HBO Technische Informatica / Software Development / Multi Media Design
• VueJS (3 jaar)


Functie wensen:
In algemene zin is technologie een geweldige uitdaging, maar je zorgt dat de eindgebruiker altijd centraal staat. Zodat die er op een gebruiksvriendelijke manier mee kan werken, terwijl het de onderliggende techniek is die dat mogelijk maakt. We verwachten een leergierige houding, zowel binnen als buiten het eigen vakgebied en om goed samen te kunnen werken met andere developers in het team.

Competenties:
• Werken in agile teams
• Samenwerken met backend en UX specialisten

Overige informatie:
Locatie: Den Haag
Start: 1-9-2020, 24 uur per week
Einddatum: 30-08-2021 (12 maanden) met optie tot verlenging
Recruiter: Lorenzo Boyé, recruiterLB@itaq.nl, +31 (0)6 20985467

Alleen sollicitaties met motivatie op de hierboven genoemde functie eisen (hoeveel jaar ervaring en verwijzend naar de opdrachtgever) worden in behandeling genomen.

Attentie:
Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.


Privacy:
Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren.

Reageren:
Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email aan recruiterLB@itaq.nl de volgende gegevens:
1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);
2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.
Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV op te loaden.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering. Klanten noemen ons de Trusted Advisor. Omdat we hen altijd positief verrassen. En echt adviseren.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.

We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.

Trefwoorden: Front-end Developer, Java, HTML, jQuery, SASS, CSS, Javascript,OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Itaq B.V.
contactpersoon:
Afdeling werving en selectie
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Haag
provincie:
Zuid-Holland
uurtarief:
n.o.t.k
start project:
1-9-2020
referentie:
ITC-ht/Front-end Developer = LB
duur opdracht:
12 maanden
uren per week:
24 uur
publicatiedatum:
31-07-2020 14:57:41
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures