ICQ VINDT
EN VERBINDT
ICQ MOBILISEERT
DESKUNDIGHEID
ALLEEN GA JE SNELLER
SAMEN KOM JE VERDER

Voor de Gemeente Leidschendam-Voorburg zijn wij op zoek naar een Financieel Medewerker.

Omschrijving opdrachtgever:
Werken bij Leidschendam-Voorburg, dat betekent werken voor een sociale en ondernemende gemeente met ongeveer 75.000 inwoners. We werken aan de gezamenlijke ambitie om de best mogelijke dienstverlening te bieden aan de inwoners, bedrijven en instellingen. Wij werken informatiegestuurd en zijn toekomstgericht. We stimuleren klantgerichtheid en het nemen van eigen initiatief bij onze medewerkers. De lijnen zijn kort, we kennen elkaar en we weten wat er speelt. Dit alles doen we onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid. Het medewerkers onderzoek 2019-2020 wees uit dat medewerkers het vertrouwen van hun werkgever waarderen en dat het hen zelfstandiger en flexibeler maakt. Deze positieve waardering leverde het keurmerk “Beste werkgever” op.

Omschrijving afdeling:
De afdeling Bedrijfsvoering (BV) levert advies en ondersteuning aan alle afdelingen binnen de gemeentelijke organisatie. Gespecialiseerde adviseurs op het gebied van HR, Informatiemanagement, Inkoop, Juridische zaken, Financiën en Communicatie werken hiervoor samen in specialistische platforms en in multidisciplinaire klantteams. Op deze manier zorgt BV voor een integraal en proactief advies en draagt er aan bij dat de gemeente Leidschendam-Voorburg haar beleidsdoelen haalt binnen de kaders en beschikbare middelen. De afdeling BV levert ook andere ondersteunende producten en diensten. Voorbeelden hiervan zijn de jaarrekening, de begroting, het bezwaar proces, de afhandeling van klachten, de personeels- en salarisadministratie en het verwerken van alle inkomende en uitgaande facturen. De afdeling BV bestaat in totaal uit zo’n 80 medewerkers. Het managementteam van deze afdeling bestaat uit businesspartners, teamleiders en een afdelingshoofd.

Omschrijving opdracht:
Als allround financieel medewerker maak je onderdeel uit van de financiële administratie. Je adviseert en ondersteunt de financieel adviseur van je klantteam integraal op het bedrijfsvoeringsterrein. Daarnaast signaleer je de inhoudelijke aandachtspunten vanuit de financiële administratie en ben je de spil voor de financiële vraagstukken. Je bent een teamspeler binnen de financiële administratie en stelt graag je kennis en kunde beschikbaar om je team te ondersteunen.
- Je werkt mee aan de lopende P&C producten zoals het opstellen van tussentijdse rapportages.
- Je maakt analyses voor het klantteam.
- Je levert periodiek een bijdrage aan de projectenrapportage.
- Je voert gesprekken met de adviseurs over de aansluiting tussen de gewenste stuurinformatie en de huidige informatievoorziening.
- Je ondersteunt je team daar waar je kennis en kunde toe kunt voegen.
- Je signaleert proactief risico´s, verbeter- en/of knelpunten.
- Binnen je binnen je team ga je voor de samenwerking en ben je in staat om elkaar daar scherp in te houden.

Functie eisen (knock-out criteria):
1. Je hebt aantoonbare werkervaring binnen een gemeente.
2. “Bring your own device” is van toepassing. Dit houdt in dat je zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. iPad.

Functie wensen (gunningscriteria):
1. Je hebt een afgeronde financiële opleiding op minimaal hbo bachelor niveau.
2. Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als financieel medewerker/adviseur in de afgelopen 5 jaar binnen een gemeente.
3. Je hebt aantoonbare werkervaring met de BBV in het afgelopen jaar.
4. Je hebt aantoonbare kennis van het domein bedrijfsvoering blijkend uit werkervaring en/of afgeronde cursussen en opleidingen.
5. Je hebt aantoonbare werkervaring met het ondersteunen van een jaarrekeningproces in de afgelopen 3 jaar.
6. Je hebt aantoonbare werkervaring met Decade.
7. Je hebt aantoonbare werkervaring met Cognos.
8. Je hebt aantoonbare werkervaring met LIAS.

Competenties:
- Integriteit.
- Verantwoordelijkheid.
- Analytisch vermogen.
- Kwaliteitsgericht.
- Nauwkeurig.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:
Locatie: Leidschendam-Voorburg
Startdatum: 22-03-2021
Duur: 4 maanden
Optie op verlenging: Mogelijk maar nog niet bekend
Inzet: 20 uur per week
Tarief: marktconform
Sluitingsdatum: 19-01-2021
Sluitingstijd: 09:00
Intakegesprek: 27-01-2021

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;
- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;
- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);
- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).

N.B.
- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.
- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.
- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.


Trefwoorden: Financieel Medewerker, Financieel, MedewerkerOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
ICQ Flex Profs
contactpersoon:

type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Leidschendam-Voorburg
provincie:
Zuid-Holland
uurtarief:
marktconform
start project:
22-03-2021
referentie:
ITC-ICG07426
duur opdracht:
4 maanden
uren per week:
20 uur
publicatiedatum:
13-01-2021 12:25:23