DevOps Engineer Linux, Utrecht

Omschrijving:

Voor ProRail in Utrecht is Harvey Nash op zoek naar een DevOps Engineer Linux.

Startdatum: 1-8-2020

Einddatum: 31-12-2020

Optie op verlenging

Uren per week: 36

Let op! Deze opdracht kan niet op ZZP basis worden uitgevoerd. We zoeken een kandidaat in dienst van een detacheerder of een kandidaat die door Harvey Nash verloond wil worden.

Organisatie omschrijving

Jij werkt binnen de afdeling Logistiek, in de subafdeling Donna Service Organisatie (DSO). De DSO telt momenteel circa 130 medewerkers, deels vaste medewerkers van NS of ProRail, aangevuld met externe medewerkers.

De afdeling waar je komt te werken bestaat uit de groepen technisch beheer, technisch applicatie beheer en platform services. Alle vakkennis is aanwezig om de omgeving te bouwen, te beheren en de DONNA-applicatie te deployen.

De lijnen zijn kort en iedereen kent elkaar. Werkzaamheden worden onderling afgestemd en iedereen helpt elkaar waar nodig is.

Elk kwartaal wordt er DSO breed iets gezelligs georganiseerd. Eén of twee keer per jaar is er een uitje voor de gehele DSO.

De DSO zit in Smakkelaarsburgt (Utrecht). Daar zijn geen andere ProRail en NS afdelingen. Het creëert een groepsgevoel dat je met zijn allen op deze locatie zit, maar voor contact met NS en ProRail moet je een stapje extra zetten.

Functiebeschrijving

Een Linux platform ontwikkelen en beheren zodat één van Nederlands grootste maatwerkapplicatie erop kan draaien

Als DevOps Engineer Linux werk je aan het opzetten, uitbouwen en beheren van het Linux en Openshift platform en bijbehorende middleware. Je vraagt je misschien af waarom je dit nu juist bij ProRail moet gaan doen.

Op het platform dat jij als DevOps Engineer ontwikkelt en beheert draait ons informatiesysteem DONNA. DONNA behoort tot de top 5 grootste maatwerkapplicaties van Nederland. Dat is natuurlijk al interessant én daarnaast zorgt deze applicatie ervoor dat alle treinen blijven rijden. DONNA is namelijk het plansysteem waarmee alle personen- en goederenvervoerders in Nederland hun dienstregeling maken om treinen te laten rijden op ons spoor.

Dit vraagt om een stabiele ICT-infrastructuur, deze bestaat uit een OTAP-I straat, uitwijkomgeving en 150 ontwikkelwerkplekken.

Functie eisen

Minimaal een MBO-4 opleiding afgerond en kennis van Agile/DevOps

Ervaring met Redhat Linux en Ansible

Ervaring met Redhat Openshift en VMware Vsphere.

Kennis van implementatie en aansluiting van/op een infrastructuur

Goede analytische vaardigheden, daadkracht, een teamplayer en oog voor detail

We zoeken naar een kandidaat op een medior niveauTrefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Harvey Nash B.V.
contactpersoon:
Marielle Boogaard
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Utrecht
provincie:
Utrecht
uurtarief:
Tarief in overleg
start project:
1-8-2020
referentie:
ITC-373981/001
duur opdracht:
5 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
01-07-2020 11:12:52
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures