DevOps Engineer (BI/C#.NET/ETL/EOI/TFS) (QR7083) , Amsterdam

Omschrijving:
Functie: DevOps Engineer (BI/C#.NET/ETL/EOI/TFS) (QR7083)
Start: 18-11-2019, 36 uur per week
Periode: 12 mnd+
Omgeving: Amsterdam

Omschrijving:
Voor onze klant in Amsterdam zijn wij op zoek naar een DevOps Engineer (BI/C#.NET/ETL/EOI/TFS).

In deze functie kom je in Amsterdam te werken in het DevOps scrumteam van het Centre of Expertise Operational Performance Management (OPM). Dit scrumteam bestaat uit collega’s met verschillende disciplines. DevOps betekent in dit geval het in teamverband end-to-end ontwikkelen, bouwen en beheren van een applicatie en de onderliggende infrastructuur. Voor deze vacature zoeken we een ervaren IT’er met meer DEV-affiniteit dan OPS-affiniteit, hoewel beide onderdelen tot het takenpakket behoren.

Omgeving:
Als Center of Expertise biedt OPM aan onze onderdelen een dynamische business proces management tool (Spot On) waarmee vele verschillende typen bronnen aan elkaar geknoopt worden tot één integraal, uniform en dagelijks actueel dashboard. OPM maakt daarmee van data informatie en zet deze informatie tevens om in (ongevraagde) adviezen ten behoeve van continue proces performance verbetering op onze klantprocessen.

Jouw bijdrage aan de ontwikkeling en het beheer van Spot On zorgt dat onze onderdelen over actuele informatie kunnen beschikken over de performance van klantprocessen op basis waarvan zij deze continu kunnen blijven verbeteren, fact based prioriteiten kunnen stellen en getriggerd worden als actie noodzakelijk is.

De technische omgeving waarin je werkt bestaat voornamelijk uit MS BI, .NET (Powershell, C# en Linq), Microsoft, TFS ALM, IFS EOI, TSQL, IIS en SQL Server 2016.


Dit ga je doen:
Je werkt met de applicatie EOI van IFS, welke gebruik maakt van de Microsoft BI suite en .NET (C#).
Het werk bestaat uit ETL werk (met name dynamisch TSQL en een beetje SSIS), functionaliteit in EOI bijbouwen (voornamelijk C# en Linq) en scripting in Powershell. Tevens voer je beheertaken uit (incidenten mbt DWH oplossen, changes doorvoeren, etc.), en werk je aan de IT security & compliance.
Je werkzaamheden zijn voornamelijk DEV georiënteerd, maar als DevOps’er dien je ook OPS werkzaamheden uit te voeren.

Wie ben jij?
Je bent gek op IT en hebt een universitair niveau wat inhoudt dat je zelf startend en zelf sturend bent en je jezelf leert werken met nieuwe tools en programeer talen.
Je hebt enkele jaren werkervaring in een IT omgeving zoals hierboven is geschetst.
Je vindt het belangrijk dat de applicatie gestructureerd en opgeruimd blijft, want je weet dat dit incidenten voorkomt.
Je bent didactisch sterk en communicatief vaardig. Je beheerst het Engels en het Nederlands in woord en geschrift. Technische skills wegen echter zwaarder dan talenkennis.
Je weet als team speler met jouw technische en soft-skills het team te versterken. Je hebt daarom ook geen 9-17 mentaliteit.
Je hebt geen bezwaar tegen het werken in een continu veranderende, grote organisatie. Dit houdt in dat het hier en daar veel effort kost om zaken voor elkaar te krijgen en dat je werkzaamheden aan verandering onderhevig zijn.


Extra informatie:
Qualogy streeft ernaar om iedere kandidaat binnen 5 werkdagen een persoonlijke reactie te sturen.
Indien de klant een security screening vereist zijn de (eenmalige) kosten hiervan voor eigen rekening.

NOTE: de Qualogy Aanvragen mogen niet zonder toestemming op internet geplaatst worden!!

Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Qualogy
contactpersoon:
Renée / Marloes
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Amsterdam
provincie:
Noord-Holland
uurtarief:
In overleg
start project:
18-11-2019
referentie:
ITC-QR7083
duur opdracht:
12 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
11-10-2019 12:42:44
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures