DevOps Applicatiebeheerder, Utrecht

Omschrijving:

Voor onze eindklant Raad voor de Rechtspraak in Utrecht ben ik op zoek naar een DevOps Applicatiebeheerder

Startdatum: ZSM

Duur: 4 maanden

Inzet: 36 uur Locatie: Vanuit huis

Hoofdtaken: Intake, Analyseren, uitvoeren, oplossen, coördineren en eventueel routeren uitvoering en oplossing service calls- Analyseren problemen, waaronder performance- en stabiliteitsproblemen, en ontwerpen oplossingen- Inrichten monitoring dashboard op beschikbaarheid en performance applicatie- Corrigeren foutieve verwerkingen- Afstemmen met ketenpartners- Optimaliseren exploitatie in samenwerking met DevOps-team en datacentermanagement- Optimaliseren keten in samenwerking van processen maar ook werking infrastructurele componenten- Controle op en meedenken over beheerbaarheid binnen ontwikkelproces in DevOps-team/ actieve bijdrage aan het refinementproces - Optimaliseren CI&CD- Coördineren lifecycle trajecten

Achtergrond opdracht

Voor het DevOps-team voor de applicatie MWO Asiel en Bewaring zoeken wij versterking van een DevOps-beheerder. MWO is een applicatie voor het volledig digitaal ondersteunen van de rechtspraakmedewerker in de zaakstroom Asiel en Bewaring. Binnen dit team zal je voornaamste taak zijn het waken over de stabiliteit van de dienst, controleren van de werking en eventueel bijsturen, het afhandelen van service calls, optimaliseren van de dienst en participeren in maar ook ondersteunen van het ontwikkelproces. De werkzaamheden vinden plaats in Agile/Scrum DevOps-team.

Organisatorische context

IVO Rechtspraak draagt bij aan de ontwikkeling, het beheer, onderhoud en support van alle applicaties, infrastructuur en netwerken van de Rechtspraak. Dit zijn ca.12.000 werkplekken en meer dan 200 applicaties waarvan een aantal zelf ontwikkeld zijn. Samen met ruim 500 collega’s zorg je dat medewerkers van de Rechtspraak zorgeloos hun dagelijkse werk kunnen doen en burgers, advocaten, notarissen op een veilige manier toegang hebben tot hun zaak-en Rechtspraak gegevens. Het ICT landschap van de Rechtspraak ondergaat een grote vernieuwing slag. De beweging is naar een multi-kanalenservice architectuur en een gelaagde on premise cloud architectuur hoofdzakelijk op basis van Microsoft (werkplek, bedrijfsvoering, externe dienstverlening) o.a. Windows server SQL server, Microft dynamics CRM, .NET en Oracle fusion middleware (primair proces) o.a. BPM & SOA suite, WCC, ADF, OBIEE, Weblogic op basis van Linux. Het ICT landschap van de Rechtspraak is voortdurend aan verandering onderhevig. Op dit moment ligt de focus op het digitaal toegankelijk maken van de rechtspraak, het ondersteunen van digitaal werken van de rechtspraak medewerker en vernieuwingen optimalisatie van de maatwerktoepassingen. Hierbij worden verschillende architectuur principes en technieken gebruikt.

EISEN (knock-out criteria)

 • Vier jaar ervaring op HBO- of WO-niveau;
 • Twee jaar ervaring met applicaties met Oracle Database, Weblogic en Webservices;
 • Twee jaar ervaring met het werken in Agile/scrum-DevOps teams;
 • Een jaar ervaring met het bouwen dashboards beschikbaarheid en betrouwbaarheid met Splunk en Appdynamics;
 • Een jaar ervaring met het maken van een probleemanalyse m.b.v. AppDynamics en Splunk;
 • Drie jaar ervaring met bovenbeschreven taken in opdrachtbeschrijving
 • Drie jaar ervaring met tools en Software - SQL en PL/SQL - Oracle OSB en Webservices

Wensen

 • Automatische deployment (WLST, Ant, Nexus, Bamboo of XLDeploy)
 • Oracle ADF /XML/Java BI publisher
 • Kennis van UFT, End user monitoring;
 • Kennis van de rechtspraak;
 • Kennis van Jira en TopDesk;
 • ITIL, BiSL en Splunk certificeringen is een pré.


Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Harvey Nash B.V.
contactpersoon:
Elianne Stekelenburg
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Utrecht
provincie:
Utrecht
uurtarief:
Tarief in overleg
start project:
ZSM
referentie:
ITC-382856/001
duur opdracht:
4 maanden
uren per week:
40 uur
publicatiedatum:
08-04-2021 17:02:15
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures