Always on track to the perfect match

Opdrachtspecificaties
Referentienummer: BTIT18241
Omgeving: Utrecht
Startdatum: 21 mei 2018 (let op screening van ca. 6 weken voorafgaand)
Einddatum: 31 augustus 2018
Optie op verlenging: Nee
Aantal uur per week: 40
Intakegesprek: De gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 5 of dinsdag 6 maart.
Sluitingsdatum: Maandag 26 februari om 09.00 uur. Reacties na deze tijd zullen in principe niet worden meegenomen in het selectieproces.

BlueTrail is op zoek naar een Data Scientist Financieel Economische Criminaliteit voor 40 uur per week.

Opdracht/functie omschrijving:

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Data Scientist Financieel Economische Criminaliteit. De portefeuillehouder Financieel Economische Criminaliteit zoekt een manier die criminele financiële onregelmatigheid bij een persoon voorspellen. Gegevens worden bijeengebracht in een Analytical Data Services omgeving. Het idee is een voorspellend model te bouwen dat aanwijzingen geeft over criminele financiële onregelmatigheid.

Je zal gefundeerd scoren op criminele financiele onregelmatigheden, het presenteren van deze gegevens aan de operatie, en het verwerken van de feedback opdat het voorspellend model nauwkeuriger wordt. Je zal verantwoordelijk zijn voor het opleveren van een voorspellend model, dat werkt in een complexe Analytical Data Service omgeving en steeds nauwkeuriger wordt d.m.v. het toepassen van machine learning.

Taken/werkzaamheden:

Data Science, in het bijzonder.
Feature engineering.
Feature selectie.
Modelleren.
Voorspellingen begrijpelijk presenteren.

KNOCK-OUT:

Je hebt een afgeronde en geaccrediteerde WO opleiding in de beta richting (MSc in een van de toegepaste of exacte wetenschappen).
Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met het opsporen van financiële onregelmatigheden (fraude of criminaliteit) met behulp van machine learning in grote hoeveelheden gegevens.
Je hebt minimaal 4 jaar ervaring met Data Science en het maken van machine learning modellen.
Je hebt werkervaring in de gehele cyclus van Data Science (dit volgens de methodiek CRISP-DM).
Je hebt ervaring met het deployen van gebouwde modellen in een grootschalige Hadoop omgeving met behulp van R en Python.

Reacties van kandidaten die geen kennis van/ervaring met de gestelde eisen hebben, worden door de opdrachtgever terzijde gelegd.

Gunningscriteria:

Je hebt ervaring in samenwerken met Financieel Specialisten, Econometristen en/of Economen. (Weging 50%)
Je hebt kennis en werkervaring met RedHat Enterprise Linux 6. (Weging 25%)
Je hebt kennis en werkervaring met Apache Spark interface. (Weging 25%)

Competenties:

Organisatiesensitiviteit: Speelt in op interne politiek en is alert op veranderingen binnen de organisatie. Onderkent de invloed en de gevolgen van eigen beslissingen of activiteiten op de andere organisatieonderdelen.
Overtuigingskracht: Toont gedrag dat er op is gericht om anderen te overtuigen van een bepaald standpunt en instemming te krijgen met bepaalde plannen of ideeën.
Delegeren: Draagt onderdelen van de eigen taak en de daarbij behorende bevoegdheden over aan anderen en stimuleert en instrueert de ander om deze taken en verantwoordelijkhedengoed te vervullen.
Organisatievermogen: Bepaalt prioriteiten en geeft de benodigde acties, tijd en middelen aan om ervoor te zorgen dat activiteiten plaats vinden en zaken geregeld worden. Evalueert de voortgang en stelt waar nodig de planning en opzet bij.
Klantgerichtheid: Herkent en onderzoekt de wensen en behoeften van anderen en speelt daarop in.
Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid: Maakt feiten, meningen en ideeën aan anderen in begrijpelijke taal mondeling duidelijk.
Systeemdenken: Herkent zowel het groter verband als de interne samenhang binnen vraagstukken en is zich bewust van de eigen positie en invloed in dat grotere geheel.

Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
BlueTrail
contactpersoon:
Ric Zandvliet
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Utrecht
provincie:
Utrecht
uurtarief:

start project:
21 mei 2018
referentie:
ITC-BTIT18241
duur opdracht:
3 maanden
uren per week:
40 uur
publicatiedatum:
13-02-2018 14:07:19