LINKIT is een IT-dienstverlener en al 20 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.

De FIOD houdt zich bezig met het opsporen van fiscale en financieel-economische fraude om een gezond financieel stelsel te waarborgen voor de maatschappij. In de vele onderzoeken die de FIOD jaarlijks uitvoert wordt een verscheidenheid aan gegevens verzameld. Deze gegevens worden in samenhang met elkaar geanalyseerd wat moet bijdragen aan het vinden van de waarheid. De analyse vindt nu veelal plaats door het inzetten van verschillende tools die onderling niet met elkaar te integreren zijn, en dit zorgt dat de opsporing voor een uitdaging staat om de samenhang tussen de verschillende gegevens boven water te krijgen. Om dit voor de opsporing makkelijker te maken is de FIOD een platform aan het bouwen om te ervoor te zorgen dat gegevens sneller en gemakkelijker met elkaar in samenhang gebracht kan worden. De opsporing heeft een veelvoud aan ideeën die zij verwerkt willen zien in het platform en voor deze doorontwikkeling hebben wij jou als Data Engineer nodig!Functie-eisen

5 jaar aantoonbare kennis van en ervaring met software development met back-end technologieën.

8 jaar ervaring met Java

3 jaar ervaring met het implementeren van microservices

5 jaar kennis van en ervaring met REST services

5 jaar kennis van Sql/NoSql storage, pre kennis van postgres

5 jaar kennis van performance-optimalisatie van rest services

3 jaar ervaring met het onwikkelen en modeleren van applicatie met een Neo4j database

5 jaar applicatiearchitectuur en technische architectuur


Wensen

Kennis van het installeren van (hadoop/Spark) clusters met behulp van software provisioning tools zoals Ansible

Kennis van ontwikkelprocessen zoals Scrum, Agile en TDD

Docker, Kubernetes

Apache Airflow, Apache Kafka & Elasticsearch


Overige functiewensen

Ervaring met het werken met binnen in een overheidsomgeving

pre, werkervaring binnen het opsporingsdomein

Kennis van het opzetten van een ETL-pipeline voor Big Data onder een lambda architectuurDe IV-organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT-voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV-organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing-en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV-landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Keta Maria Teka
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Utrecht
provincie:

uurtarief:

start project:
08-07-2019
referentie:
ITC-0009326
duur opdracht:
6 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
14-06-2019 13:36:01