Customer Loyalty member Lease (QR8830) , Omgeving Utrecht

Omschrijving:
Functie: Customer Loyalty member Lease (QR8830)
Start: z.s.m., 36 uur per week
Periode: 12 mnd+
Omgeving: Omgeving Utrecht

Omschrijving:
Voor onze klant in de omgeving van Utrecht zijn wij op zoek naar een Customer Loyalty member Lease.

Je werkt als CLT member binnen één van de teams van het Customer Loyalty Team Lease. De afdeling is verantwoordelijk voor de klant- en operationele processen binnen de afdeling Lease en kent de volgende aandachtsgebieden: CLT Digital Lease, CLT’s Lease, Operational Services, Contract Officers, IB & Remarketing en Operations Specialisten.

Je werkt in een Customer Loyalty Team (CLT). In dit team ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de betrouwbare, professionele en deskundige bediening van een vaste groep zakelijke klanten. Het werk bestaat uit het opstellen van offertes, het verwerken en uitbetalen van lease aanvragen en het dagelijks operationele en preventieve beheer. Dit betekent dat je rechtstreeks contact hebt met klanten en collega’s. Je handelt verzoeken end-to-end af. De taakverdeling kan elke dag verschillen. Met je team speel je hier goed en flexibel op in.

• De werkverdeling vindt onderling met collega’s binnen het team plaats, zodat verzoeken op tijd, efficiënt en kwalitatief goed worden afgerond.
• Binnen het team wordt gestreefd naar hoge klanttevredenheid, naar korte doorlooptijden van processen en ‘first-time-right’ afhandeling hiervan.
• Het team is verantwoordelijk voor het registreren van verzoeken, issues, incidenten en verstoringen en de bewaking van de voortgang van de afhandeling.
• Goede samenwerking, meedenken en initiatief tonen vinden wij essentieel. Daarbij is feedback geven en ontvangen belangrijk, maar vooral laten zien, dat je hier ècht iets mee doet.
• Je hebt kennis van en ervaring met de producten en de systemen en je bent bereid om deze kennis waar nodig verder te verdiepen en te verbreden.

Werkzaamheden
De functie van CLT Member Lease is breed, verantwoordelijk en afwisselend. Je kunt goed samenwerken, meedenken en je neemt graag het initiatief.
• Je beheerst alle werkzaamheden op alle standaard, maatwerk en complexe werkstromen binnen het CLT en kunt deze werkzaamheden zelfstandig en end-to-end uitvoeren.
• Je voert op correcte wijze de afspraken uit die met de klant, Adviseur Zakelijk of CST gemaakt zijn en je informeert de klant proactief over de voortgang.
• Je bent een goede gesprekspartner voor onze klanten en je handelt het klantcontact zoveel mogelijk zelfstandig af. Je bent ook goed in staat om in te schatten wanneer het nodig is om met andere collega’s in te schakelen.
• Je omarmt de Agile Way of Working.
• Je onderneemt initiatieven om de klanttevredenheid verder te verhogen en te borgen.
• Je draagt bij aan het realiseren van de commerciële doelstellingen.

Profiel
- een gedreven en flexibele teamplayer,
- in het bezit van een HBO diploma (bij voorkeur Bedrijfseconomie of Business Management),
- met 1 tot 3 jaar relevante werkervaring,
- met kennis en ervaring van bancaire producten en lease,
- ervaring met de Agile Way of Working, en zelforganiserende teams
- en uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Extra informatie:
Qualogy streeft ernaar om iedere kandidaat binnen 5 werkdagen een persoonlijke reactie te sturen.
Indien de klant een security screening vereist zijn de (eenmalige) kosten hiervan voor eigen rekening.


Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Qualogy
contactpersoon:
Marloes
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Omgeving Utrecht
provincie:
Utrecht
uurtarief:
in overleg
start project:
z.s.m.
referentie:
ITC-QR8830
duur opdracht:
12 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
22-06-2022 14:38:25
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures