Contentspecialist , Groningen

Omschrijving:

Voor onze opdrachtgever in Groningen zijn we op zoek naar een Contentspecialist

Startdatum: Z.s.m.

Einddatum: nader te bepalen (inzet voor langere tijd)

Inzet: 40 uur per week

Richttarief: € 75

OPDRACHT

Werkzaamheden

Jij weet hoe je een ingewikkelde boodschap helder en origineel overbrengt. Je gaat creatief om met taal, bent een kei in content en thuis in online communicatie. Zet jij je ervaring graag in voor onze pensioenfondsen? Dan zijn we erg benieuwd naar je ervaring en motivatie!

Het profiel

Belangstelling voor pensioen is nog altijd minimaal. Wat dat betreft heb je bij ons een mooie uitdaging. Kennis, houding, gedrag: op alle fronten kun jij ons helpen te verbeteren. Als contentspecialist zet je ingewikkelde materie om naar begrijpelijke content. Zo maken we samen pensioen ‘easy’.

De nadruk van de functie ligt op tekst. Van procesbrieven en webteksten tot nieuwsberichten en scripts voor video’s. Je schrijft op basis van briefings van de communicatieadviseurs. Door je in het onderwerp te verdiepen, bronmateriaal te gebruiken en collega’s te interviewen, weet jij snel de juiste informatie boven tafel te krijgen. En te vertalen naar aantrekkelijke content. Samen met de andere contentspecialisten ben je aanspreekpunt en sparringpartner op het gebied van on- en offline content.

In deze functie verwachten we van jou dat je:

(web)teksten schrijft en redigeert;

teksten van collega’s beoordeelt;

resultaten van a/b-testen interpreteert en toepast;

met de juiste in- en externe partijen schakelt;

de regie pakt.

Dit ben jij

Je hebt ruime ervaring met het schrijven van heldere teksten. Ervaring die je graag inzet om het onderwerp pensioen meer te laten leven. Je bent van nature open, klantgericht en daadkrachtig. En vernieuwend en origineel. Je kunt ook goed luisteren, bent zorgvuldig en gewend om planmatig te werken. Feedback ontvangen en geven vind je vanzelfsprekend. Want je weet hoe belangrijk een goede, foutloze en heldere tekst is. Je werkzaamheden pak je zelfstandig op, maar je werkt net zo lief in een team. En procescommunicatie? Dat kent voor jou geen geheimen.

Daarnaast:

heb je een afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau;

heb je minimaal 5 jaar ervaring als tekstschrijver;

heb je ervaring met online content, cms’en en websites;

is ervaring in de pensioensector of de zakelijke of financiële dienstverlening een pré.

Hier ga je werken

Je komt te werken op de afdeling Communicatie in het team Content. Dit team bestaat uit 5 contentspecialisten. Deze specialisten ondersteunen – samen met de 25 andere communicatieprofessionals op de afdeling – pensioenfondsen op strategisch en uitvoerend niveau. Zo informeren en activeren ze tienduizenden werkgevers en miljoenen pensioendeelnemers.

Aanbiedingen van CV en onder vermelding van tarief dienen uiterlijk maandag 20 januari 14.00uur in ons bezit te zijn.Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Harvey Nash B.V.
contactpersoon:
Lian Kuilman
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Groningen
provincie:
Groningen
uurtarief:

start project:
02-02-2020
referentie:
ITC-368873/001
duur opdracht:
6 maanden
uren per week:
40 uur
publicatiedatum:
16-01-2020 14:11:21
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures