Always on track to the perfect match

Referentienummer: BTIT20484
Omgeving: Den Helder
Startdatum: 1 september 2018 (Let op: screening van ca. 6 weken voorafgaand)
Einddatum: 31 augustus 2020
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 36 - 40
Intakegesprek: De gesprekken zullen op maandag 13 augustus t/m vrijdag 17 augustus 2018 plaatsvinden.
Sluitingsdatum: Donderdag 2 augustus om 17.00 uur. Reacties na deze tijd zullen in principe niet worden meegenomen in het selectieproces.

BlueTrail is op zoek naar een Configuratie Engineer voor 36 tot 40 uur per week.

Opdracht/functie omschrijving:

Voorzien in
Bijdragen aan ontwerp, realisatie en instandhoudingvoorbereiding van nieuw materieel. Het leveren van advies en producten op specifieke klantwensen.

Installatiemanagement
In opdracht van de Wapensysteemmanager uitvoeren van installatiemanagement met als doelstelling het optimaliseren van de levenscyclus van het materieel dat wordt ontwikkeld en/of in stand wordt gehouden in de techniekgroep Platform. In de afstotingsfase omvat het takenpakket het organiseren, trainen, coachen en overdragen en herdefiniƫren van de instandhouding.

Modificaties
In opdracht van de instandhoudinggroep, het uitvoeren van modificaties waar de techniekgroep het installatiemanagement over uitvoert, of afspraken over heeft gemaakt. Daarnaast wordt in opdracht van de techniekgroep C4I componenten en secties geproduceerd ten behoeve van de modificaties van (deel)systemen.

Onderhoud
In opdracht van de afdeling Maritieme Instandhouding zorg dragen voor het beoordelen, plannen, voorbereiden, uitvoeren en ondersteunen van gepland en ad hoc onderhoud, binnen kaders van tijd, geld, wet en regelgeving, zeewaardigheid, kwaliteit en procesafspraken. Bij de uitvoering van onderhoud door de scheepsbemanning levert de techniekgroep Platform ondersteuning door toedoen van de Technische Ondersteuning Ploeg (TOP) middels capaciteit en werkplaatsfaciliteiten.

Herstel
Binnen de kaders zoals overeengekomen door de afdeling Maritieme Instandhouding verricht binnen de Techniekgroep de sectie, herstel en aanmaak van te repareren artikelen, zowel voorraadartikelen als configuratie items.

Overig
In opdracht van andere dan eerder genoemde opdrachtgevers, verricht de materieelgroep werkzaamheden die passen binnen de eerder genoemde hoofdtaken of draagt zorg voor de uitbesteding hiervan.

Taken/werkzaamheden:

Je bent als Configuratie Engineer bij de techniekgroep Platform sectie druk- en brandblussystemen bezig met de directe collega's, configuratie beheerders van DM0 en DMI met het verzamelen, clusteren, registreren en wijzigen van alle configuratie data. De data is belangrijk voor het uitvoeren van de onderhoudswerkzaamheden aan de diverse installaties.
De werkzaamheden worden uitgevoerd in SAP PM.
In de rol van Configuratie Engineer ben je samen met de Senior Engineer verantwoordelijk voor de inhoudelijke toetsing, verwerking en implementatie van de voor de onderhoudsprocessen noodzakelijke configuratie. Het zwaartepunt ligt op het correct verwerken van de detailinformatie van de diverse componenten. Dit houdt onder meer in het maken van productstructuren, aanmaken van equipments en het up to date maken van het stamdata van de artikelen/equipments zodat de uitvoerende afdelingen en engineering taaklijsten en stuklijsten in het SAP systeem kunnen aanmaken en de logistieke afdelingen de juiste artikelen kan inkopen. Het aanmaken van equipments maakt ook een betere beheersing van de periodieke testen en wettelijke keuringen mogelijk.

KNOCK-OUT:

Je beschikt over minimaal een MBO-niveau 4 diploma, studierichting Werktuigbouw en Mechatronica (kopie van diploma vereist).
Je beschikt over minimaal 4 jaar kennis en ervaring van maintenance engineering methoden en technieken, zoals ILS.
Je beschikt over minimaal 2 jaar SAP kennis en ervaring in implementatie/door ontwikkelen en uitvoering van instandhoudingsprocessen.
Je beschikt over kennis en ervaring met de MS-officepakketten:
- MS Word
- MS Excel (level advanced)
Je bent bij aanvang van de werkzaamheden in het bezit van een VCA-Basis certificaat (kopie van certificaat vereist).
Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift goed.
Reacties van kandidaten die geen kennis van/ervaring met de gestelde eisen hebben, worden door de opdrachtgever terzijde gelegd.

Gunningscriteria:

Je beschikt over goed inzicht in samenhang en opbouw van de systemen (weging 20%).
Je beschikt over minimaal 2 jaar (bij voorkeur meer dan 4 jaar) ervaring in drukapparatuur die vallen onder de WBDA (weging 20%).
Je beschikt over kennis van de Defensie organisatie in het bijzonder DMI.
Je beschikt over volgende certficaten (weging 20%):
- ILS01 & ILS03(OTC/log) certificaat of
- SAP PM en/of EAM certificaat.

Competenties:

Analyseren
Communicatie
Conceptueel denken
Creatief
Netwerken
Initiatief
Plannen en organiseren

Trefwoorden: SAP ILSOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
BlueTrail
contactpersoon:
Ric Zandvliet
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Helder
provincie:
Noord-Holland
uurtarief:

start project:
1 september 2018
referentie:
ITC-BTIT20484
duur opdracht:
12 maanden
uren per week:
40 uur
publicatiedatum:
11-07-2018 10:58:01