ICQ VINDT
EN VERBINDT
ICQ MOBILISEERT
DESKUNDIGHEID
ALLEEN GA JE SNELLER
SAMEN KOM JE VERDER

Voor Luchtverkeersleiding Nederland zijn wij op zoek naar een Communicatie Adviseur.

Omschrijving opdracht:
De afdeling Systemen & Infrastructuur (S&I) is verantwoordelijk voor het ontwerpen en beheren van de operationele luchtverkeersleiding systemen. Om luchtverkeersleiding goed uit te kunnen voeren moet de kwaliteit en performance van deze systemen zijn gegarandeerd. De systemen moeten voldoen aan hoge eisen en worden onder architectuur ontwikkeld. Binnen S&I is de afdeling Strategie, Integratie en Architectuur (SIA) verantwoordelijk voor de toekomstvisie van de systemen. Hier ligt een belangrijke relatie met de corporate visie en strategie. Daarnaast is Cyber Security een steeds belangrijker wordend onderdeel in de ontwikkeling van luchtverkeersleiding systemen.
Ons doel is om de weerbaarheid tegen cyber dreigingen te verhogen om de continuïteit van onze dienstverlening te kunnen blijven waarborgen.
We zoeken een communicatie adviseur die ons kan helpen bij de communicatie rondom deze twee onderwerpen (toekomstvisie en cyber security). Belangrijk is dat je in staat bent ons te challengen bij de totstandkoming en het formuleren van onze kernboodschap, zodanig dat deze geschikt is voor een divers publiek. En daarnaast dat je ons kunt helpen/faciliteren om deze kernboodschap via diverse communicatie voor te bereiden en uit te dragen. Daarbij houd je rekening met de steeds veranderende organisatie, en heb je een scherp oog voor verandermanagement en de culturele en menselijke aspecten

Omschrijving opdrachtgever:
Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) is in 1993 verzelfstandigd als Zelfstandig Bestuursorgaan (ZBO) van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. De wettelijke taken van LVNL zijn vastgelegd in de wet Luchtvaart. De kerntaak bestaat uit het veilig, efficiënt en binnen de milieukaders afhandelen van het civiele luchtverkeer in het Nederlandse luchtruim. LVNL verzorgt de algemene verkeersleiding (area control), naderingsverkeersleiding (approach control) en de plaatselijke, torenverkeersleiding (aerodrome control). LVNL verzorgt actieve luchtverkeersdiensten op de luchthavens Maastricht-Aachen airport, Rotterdam-The Hague airport, Groningen-Eelde airport en Amsterdam Airport Schiphol. Het hoofdkantoor van LVNL, waar circa 800 FTE werkzaam zijn, bevindt zich op Schiphol. Het managementteam stuurt samen met het bestuur de dagelijkse bedrijfsvoering aan. LVNL beschikt over een eigen raad van toezicht die toeziet op de werkzaamheden van het bestuur en het bestuur met raad terzijde staat. De taken van het bestuur en de raad van toezicht zijn omschreven in de wet Luchtvaart.

Gewenst profiel:
- Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding, in de richting communicatie.
- Je hebt aantoonbare kennis en ruime ervaring met interne communicatie, bij voorkeur in een operationele en/of politiek-bestuurlijke omgeving.
- Je hebt affiniteit met grote, technische projecten.
- Je bent een teamspeler.
Je bent een bruggenbouwer en zoekt altijd actief de samenwerking tussen verschillende partijen. Je weet complexe materie helder en begrijpelijk over te brengen, zowel mondeling als schriftelijk. Hierin de juiste vorm en toon vinden is voor jou geen probleem. Je switcht moeiteloos tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau en praat net zo makkelijk met medewerkers als met het bestuur. Jij hebt oog voor de culturele en menselijke aspecten in grote verandering als gevolg van projecten en ondersteunt collega’s hierbij op het interne communicatievlak.

Functie eisen (knock-out criteria):
1. Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding, in de richting communicatie.
2. Je hebt aantoonbare kennis en ruime ervaring met interne communicatie, bij voorkeur in een operationele en/of politiek-bestuurlijke omgeving.

Functie wensen (gunningscriteria):
1. Je hebt affiniteit met grote, technische projecten.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:
Locatie: Schiphol
Startdatum: 01-10-2021
Duur: 6 maanden
Optie op verlenging: ja
Inzet: 20-24 uur per week, totaal max 500uur
Tarief: marktconform
Sluitingsdatum: 21-09-2021
Sluitingstijd: 09:00 uur
Intakegesprek: tussen 28 en 30-09-2021

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;
- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;
- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);
- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).

N.B.
- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.
- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.
- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Trefwoorden: Communicatie Adviseur, technische projecten, interne communicatieOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
ICQ Flex Profs
contactpersoon:
Ron Brussaard
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Schiphol
provincie:
Noord-Holland
uurtarief:
Marktconform
start project:
zsm
referentie:
ITC-ICS10559
duur opdracht:
6 maanden
uren per week:
24 uur
publicatiedatum:
14-09-2021 10:52:24