Gezocht voor actuele ICT-opdracht:
Business consultant met RPA testervaring, Amsterdam

Omschrijving:
Beschrijving aanvraag

Binnen de afdeling Pensioen zijn wij op zoek naar een ervaren, gedreven en enthousiaste Business Consultant met RPA testervaring voor het het programma Robo for Life. Een klassiek testprofiel is hier niet wat we zoeken, we zoeken veel meer iemand die veel met analytische vaardigheden en business gevoel heeft, en testervaring met RPA (RPA is een sterke pré). Iemand die doorgaat tot het af is, kwaliteit levert en flexibel in de inzet (kenmerken van een goede business consultant). Aansluiting met de business is belangrijk, daar doen we het voor! Locatie Rotterdam 36-40 uur per week Zsm start tot eind juni 2018.

Omschrijving werkomgeving (afdeling/project)

Robo for Life is een programma waarbij bepaalde processtappen binnen 4 waardestromen worden gerobotiseerd (Waardeoverdracht, Echtscheidingen, Uitkeringen en Overlijden) met als doel efficiënter te werken, kosten te verlagen en kwaliteit te verhogen. Concreet betekent dit dat er Q2 2018 14-subprocessen succesvol zijn gerobotiseerd en de daarmee gemoeide efficiëntie-slag en business case zijn gerealiseerd. Hierbij werken wij samen met een externe partij en daarom zal de voertaal voornamelijk Engels zijn.

Beschrijving opdracht

Als Business Consultant met testervaring ben je hands-on bezig met het ondersteunen in de testwerkzaamheden (opstellen en uitvoeren scripts) en het doorvoeren van verbeteringen in het testproces. Het is belangrijk dat je je flexibel en proactief opstelt als het gaat om taken en verantwoordelijkheden. En dat je de business processen snel kan eigen maken en de technische en analytische vaardigheden hebt om verbeteringen in het testproces ook door te voeren

Verwachte resultaten

Je bent verantwoordelijk voor deze taken; - Valideren van requirements vanuit een business en technisch perspectief; - Opstellen van een teststrategie en testscripts/data voor twee van de waardestromen; - Hands-on uitvoeren van testscripts en de vastlegging hiervan in o.a. Jira; - Rapporteren over de testresultaten en deze presentabel te maken voor stakeholders; - Analytische vaardigheden om het testproces te optimaliseren. Daarvoor benodigd om met de business & IT gezamenlijk naar verbeteringen te zoeken en deze te realiseren; - Communicatie naar diverse partijen (IT, business, management) zowel schriftelijk als persoonlijk.

Specifieke kennis en vereisten

Welke verwachtingen hebben we van je:
  • WO opleidingsniveau (Beta of Economie);
  • Business Consultant met testervaring;
  • Uitstekend Engels in woord en geschrift;
  • Ervaring met RPA en testen;
  • 5-8 jaar werkervaring;
  • Sterk in het creëren van draagvlak binnen de business; - Ervaring met hands-on procesverbeteringen doorvoeren (pragmatisch en daadkrachtig);
  • Sterk in Excel skills en datagedreven.

Contactinformatie
Alice Bakker +31 88 3278402

Over onze klant
CIO generieke IT - Bank - Leven - Schade

Trefwoorden:

OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Fast Flex Interim Professionals
contactpersoon:
Alice Bakker
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Amsterdam
provincie:
Noord-Holland
uurtarief:

start project:

referentie:
ITC-4118
duur opdracht:
onbekend
uren per week:
40 uur
publicatiedatum:
14-11-2017 15:23:17


terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures