Business Architect, Den Haag

Omschrijving:
Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een:

Business Architect

Functieomschrijving
Betreft inzet voor een van de horizontale thema's om de informatiepositie en -voorziening verder te verbeteren. Veel verander trajecten missen de helikopter view over de gehele organisatie en de werkzaamheden (vaak een keten) waar we voor aan de lat staan (de hoofdprocessen (business) en ondersteunende processen van de NVWA). Om een verandering zowel inhoudelijk als ICT gerelateerd goed geïmplementeerd te krijgen (geborgd in werkwijze/processen van de organisatie) is binnen Handhaven extra capaciteit nodig. Veel trajecten kunnen nu niet worden gestart omdat business analyse mist.

Als business architect ben je verantwoordelijk voor het doorvertalen van de meerjarenvisie naar een bijpassende inrichting en organisatie van de informatievoorziening binnen de directie Handhaven van de NVWA. Hierbij maak je gebruik van (architectuur)kaders, doelstellingen en standaarden zoals die binnen het concern zijn vastgesteld. Je primaire aandachtsgebied daarin is het ontwerpen en beheren van logische procesen informatiemodellen op een of meer van de domeinen binnen de directie, o.a.: Toezicht, Opsporing, Laboratoria. Je analyseert en adresseert belangrijke ontwikkelingen op het gebied van processen, informatie en passende systemen en zet deze om naar bedrijfsspecifieke proposities. Daarnaast adviseert de business architect in de wijze waarop processen kunnen worden verbeterd en ondersteund met ICT-voorzieningen. Dit gebeurt uiteraard binnen de door de NVWA gestelde kaders waaraan je zelf ook een bijdrage kan leveren. De business architect levert hiermee een belangrijke bijdrage aan het effectief en efficiënt uitvoeren van de primaire taken van de NVWA.

Functie Eisen
• WO werk en denk niveau
• Aantoonbare ervaring met het ontwikkelen, onderhouden en operationaliseren van proces- en informatiearchitectuur en door vertalen naaar startarchiecturen (3 jaar)
• Kennis en ervaring met grote complexe organisaties, bij voorkeur binnen de rijksoverheid en/of semioverheid. (3 jaar)
• Ervaring met het inzetten van architectuur expertise bij het opstellen van business cases, project start architecturen en referentiearchitecturen. (3 jaar)

Functie Wensen
• Kennis op het gebied van handhavings processen vergelijkbaar zoals bij de NVWA. Kennis en ervaring met Agile (scrum).
• Je hebt ervaring met vergelijkbare werkzaamheden binnen overheidsorganisaties.

Overige informatie
Locatie Den Haag/thuis
Start 01-09-2022, 36 uur per week
Einddatum 31-08-2023, optie op verlenging
Recruiter, Thimney Roos 06-83785756 recruiterTR@itaq.nl

Attentie:
Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Privacy: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email aan recruiterTR@itaq.nl de volgende gegevens:
1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);
2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten);
4. Beschikbaarheid
Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren.

Reageren:
en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.

Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV op te loaden.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in detachering van ICT- en Interim Management professionals. Klanten noemen ons de Trusted Advisor, omdat wij hen echt adviseren en altijd positief verrassen.

ItaQ is actief in het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisaties in algemeen management en/of ICT-management op hoog niveau (Directeur, Afdelingshoofd, DG, CIO, CTO, etc.) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project- en programmamanagers, business analisten, CISO’s, sr. ontwikkelaars, etc.). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.

We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen aanbieden aan het bedrijfsleven en de overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.Trefwoorden: Business ArchitectOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Itaq B.V.
contactpersoon:
Afdeling werving en selectie
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Haag
provincie:
Zuid-Holland
uurtarief:
n.o.t.k.
start project:
z.s.m.
referentie:
ITC-HT/Business Architect=TR
duur opdracht:
12 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
12-08-2022 15:15:51
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures