Business Analist met Scrum ervaring, Rotterdam

Omschrijving:
Voor Port of Rotterdam zijn wij op zoek naar een Business Analist met Scrum ervaring.

Omschrijving opdrachtgever:
Het Havenbedrijf Rotterdam is actief voor heel de haven. Havenbedrijf Rotterdam werkt aan het versterken van de concurrentiepositie van de Rotterdamse haven. De haven van vandaag én morgen. Alle (inter)nationale ondernemingen die hier actief zijn, hebben het allergrootste belang bij een bereikbare en duurzame ‘Port of Rotterdam’, die kan blijven groeien. Het Havenbedrijf biedt klanten daarom alles wat nodig is voor de vlotte en veilige doorvoer en bewerking van grondstoffen en goederen. Ook heeft het oog voor de werk- en leefomgeving in de haven én investeert het doorlopend in b

Omschrijving afdeling:
Je gaat werken op de afdeling Digital & Information Technology, Development. Deze afdeling is eindverantwoordelijk voor het realiseren van (nieuwe) digitale producten en daarmee de digitale ambities van het Havenbedrijf Rotterdam (HbR) en haar (internationale) klanten en stakeholders. Het team zoekt hiervoor de samenwerking met collega’s, klanten en stakeholders om moderne vormen van innoveren en lanceren van digitale services te laten zien.

Omschrijving opdracht:
Het Development team Digitale Werkplek is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en digitaliseren van de werkplek van onze eindgebruikers. Dit doen wij middels projecten, waarbij we steeds meer de agile methodiek hanteren. In 2018 hebben wij tezamen met onze leverancier al onze collega’s gemigreerd van Windows 7 naar Windows 10. Als vervolg op dit grote project zijn wij een nieuw project gestart met het doel om de digitale werkplek visie verder te verduidelijken in nauwe samenwerking met de verschillende eindgebruikers. Voor dat project zijn we op zoek naar een business analist met scrum ervaring die met een frisse blik ons zowel kan helpen om dit proces te stroomlijnen en ondersteunen, maar ook niet bang is om zelf inhoudelijke zaken op te pakken en bepaalde requirements uitdiepen en doorvragen. Deze rol in het team is dus een combinatie rol met focus op begeleiden proces en inhoud op het vlak van digitale werkplek (Office 365, Identity & Access management, Windows 10, etc). Vooral zoeken we iemand die plezier heeft in zijn werk en samenwerking met zijn teamleden. Iemand die snapt dat communicatie zijn/haar belangrijkste verantwoordelijkheid is maar discussies ook niet uit de weg gaat. Tevens gebruikt hij of zij ten alle tijden de inhoudelijke as als leidend. Je durft ook te experimenteren met nieuwe ideeën als je denkt dat het voor ons team en product toegevoegde waarde heeft. Je maakt voortdurend afwegingen tussen de beste oplossingen, maar je kan je bij besluiten van het team neerleggen omdat het op dat moment het meest verstandig lijkt te zijn.

Kerntaken:
- Faciliteren van meetings: stand-ups, sprint-planning, sprintreviews en retrospectives.
- Oppakken van activiteiten in de betreffende sprints, en dan met name uitwerking van functionele en niet functionele requirements (zowel vanuit de inhoud als vanuit het proces)
- Monitoren van voortgang van alle lopende activiteiten, dit inzichtelijk maken en hierover te rapporteren richting programmamanager en opdrachtgever
- Samenwerken met andere leden van het team om onze werkwijze en processen te verbeteren.

Competenties:
- Attitude om met een team specialisten uit diverse disciplines resultaat neer te zetten
- Initiatiefrijke en pragmatische houding
- Praktisch met gevoel voor verschillende belangen
- Proactieve houding
- Kritisch-analytisch
- Kwaliteits- en organisatiebewust
- Sociaal en communicatief vaardig

Werkdagen:
Dinsdag, Woensdag, Donderdag

VOG:
Na gunning wordt een rechtsgelding VOG aangeleverd.

Functie eisen (knock-out criteria):
1. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
2. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare omgeving in een soortgelijke functie
3. Je beschikt over technische kennis op het vlak van digitale werkplekken.
4. Je hebt kennis van Windows 10, Office 365, Active Directory.
5. Je hebt kennis van Service Management processen zoals ITIL.

Functie wensen (gunningscriteria):
1. Je hebt kennis van ServiceNow.
2. Je hebt Scrummaster ervaring.
3. Je hebt Lean Greenbelt ervaring.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:
Locatie: Rotterdam
Startdatum: Zsm, bij voorkeur 3 juni 201
Duur: 1 augustus 2019
Optie op verlenging: ja
Inzet: 24 uur per week
Tarief: marktconform
Sluitingsdatum: 21-05-2019
Sluitingstijd: 09:00
Intakegesprek: dinsdag 28 of woensdag 29 mei

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;
- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;
- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);
- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).

N.B.
- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.
- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.
- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.


Trefwoorden: business, analist, scrum, ITOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
ICQ Groep
contactpersoon:
Ron Brussaard
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Rotterdam
provincie:
Zuid-Holland
uurtarief:
marktconform
start project:
zsm
referentie:
ITC-ICBO02300
duur opdracht:
3 maanden
uren per week:
24 uur
publicatiedatum:
17-05-2019 14:49:52
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures