Business Analist, Den Haag

Omschrijving:
In de periode van een jaar word je gevraagd om –samen met een aantal collega business analisten- je kennis en vaardigheden op het vlak van business analyse over te dragen aan een groep business analisten aan het begin van hun ontwikkeling. Je start met het opstellen van een opleidingsplan, in samenwerking met de zittende interne business analisten, waarna je hier vervolgens zelf ook uitvoering aan geeft. Onderdelen die we hierin graag terug zien zijn intervisiebijeenkomsten, regelmatige individuele coachingsgesprekken en een voorstel voor het bewaken van de voortgang. Naast het begeleiden van 2 of meer business analisten lever je ook een bijdrage aan één van de projecten of programma’s binnen de klant. Verder word je gevraagd om actief mee te denken over de professionalisering van de rol van de business analist binnen de klant. Zoals hiervoor genoemd wordt je naast het begeleiden van ba’s ook ingezet op 1 of meerdere klussen. Voorbeelden hiervan zijn: De gebruikersraad; Toekomstige informatievoorziening; Compliancy.

Rolbeschrijving/ Werkzaamheden:
Als business analist ben je de verbindende schakel tussen business, architectuur, regelgeving, ICT en bedrijfsvoering waarbij je input vanuit deze disciplines verwoordt in dienstbeschrijvingen, impactanalyses met aandacht voor de COPAFIJTH-factoren:

• Als businessanalist analyseer en concretiseer je wijzigingsverzoeken op bestaande processen en/of systemen.
• Analyseren en concretiseren van mogelijke consequenties van wetswijzigingen, richtlijnen of jurisprudentie op (bestaande) processen en/of systemen.
• De business analist zorgt namens de business (de primaire processen) voor het concretiseren van specificaties waar de te ontwikkelen (elektronische) diensten aan moeten voldoen.
• Als business analist zorg je ervoor dat gestelde eisen vanuit de business (primair proces IND), vanuit wet- en regelgeving, architectuur, dienstverlening en communicatie etc. worden geformuleerd en vastgelegd.
• Als business analist vertaal je de behoeftes van de business naar nieuwe processen en veranderingen in bestaande processen alsmede de impact op de andere COPAFIJTH factoren. Je ontwerpt specificaties waarmee jouw IT-collega’s functionaliteiten kunnen bouwen en maakt daarbij inzichtelijk welke juridische consequenties en impact op de bedrijfsprocessen de ontwerpen hebben.
• Als business analist stel je requirements-, business- en informatieanalyses op en ontwerp je logische procesmodellen. Je zorgt ervoor dat de randvoorwaarden van gekozen architectuurprincipes, wetgeving en bedrijfsvoering verwerkt worden in jouw ontwerpproducten.
• Daarnaast zorg je ervoor dat de business, realisatie en implementatie het ontwerp juist interpreteert. De business analist werkt samen met de bouwteams in het IV-deel van het (strategische) project en zorgt ervoor dat het de bouwteams duidelijk is aan welke functionele vereisten de te ontwikkelen (elektronische) diensten moeten voldoen.
• Als businessanalist zal je werkzaam zijn in een agile en scrum ontwikkelproces.

Functie eisen
• Aantoonbaar 5 jaar ervaring op dit gebied op HBO/universitair niveau
• Ervaring met werken via ScrummethodeOverige informatie:
Locatie: Den Haag
Start: 25 november 2019
Einddatum: 30 november 2020
Recruiter voor deze rol: Danny Poot, 06-53142932, recruiterDP@itaq.nl
Attentie:
Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Privacy:
Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren.

Reageren:
Past u in het profiel, dan ontvangen wij graag per email recruiterDP@itaq.nl de volgende gegevens:
1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats);
2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (excl. BTW, incl. reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.
Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV te uploaden.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering. Klanten noemen ons de Trusted Advisor. Omdat we hen altijd positief verrassen. En echt adviseren.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.
We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.
Trefwoorden: Business AnalistOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Itaq B.V.
contactpersoon:
Afdeling werving en selectie
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Haag
provincie:
Zuid-Holland
uurtarief:
n.o.t.k.
start project:
25-11-2019
referentie:
ITC-ht/Business Analist
duur opdracht:
12 maanden
uren per week:
40 uur
publicatiedatum:
08-11-2019 14:33:02
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures