ICQ VINDT
EN VERBINDT
ICQ MOBILISEERT
DESKUNDIGHEID
ALLEEN GA JE SNELLER
SAMEN KOM JE VERDER

Voor Provincie Gelderland zijn wij op zoek naar een Biztalk Developer.

Omschrijving opdrachtgever:
Ruim 1200 medewerkers werken op diverse beleidsterreinen samen aan een beter en mooier Gelderland voor bijna twee miljoen inwoners. De grootste provincie van Nederland is als overheidsorganisatie en als werkgever sterk in ontwikkeling. Daarom zoeken we naar medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor doelen en resultaten in hun werk. De afdeling I&A is de professionele dienstverlener op de terreinen van informatiedienstverlening en informatietechnologie. De afdeling zorgt ervoor dat elke medewerker van de provincie zich m.b.v. ict-middelen onbelemmerd kan richten op de uitvoering van zijn of haar kerntaak en adviseert de provinciale organisatie bij het automatiseren van processen en bij het samenstellen en beheren van data- en/of gegevensverzamelingen. Het cluster Ontwerp & Ontwikkeling (O&O) is onderdeel van de afdeling I&A en bestaat uit functioneel ontwerpers en technische ontwikkelaars die zich bezig houden met maatwerksoftware, werkstroomondersteuning en applicatie-integratie. Bij deze werkzaamheden, die veelal in projectvorm plaatsvinden, wordt het cluster regelmatig aangevuld met externe specialisten. Voor diverse opdrachten zoekt het cluster O&O versterking op het gebied van Biztalk 2016. Hierbij ligt er een zwaartepunt van werkzaamheden in de periode april t/m september 2020. Vanwege risico's op uitloop van werkzaamheden is ervoor gekozen om verlengingsopties in het contract op te nemen.

Omschrijving verantwoordelijkheden:
- Maken van een technisch ontwerp op basis van een interface beschrijvend document en API documentatie.
- Realiseren van technische koppelingen tussen een SaaS oplossing en diverse interne provinciale systemen met Biztalk 2016.
- Realiseren van biztalk oplossingen voor het besturen van acties binnen ketens van applicaties in het provinciale domein.
- Opzetten en uitvoeren van systeem- en unittesten.
- Overdragen van kennis aan collega ontwikkelaars.
- Meewerken aan het verbeteren/optimaliseren van de biztalk inrichting.
- Documenteren en kennis overdragen naar beheer.

Gesprekken:
De persoonlijke interviews zullen plaatsvinden op donderdag 12 maart en vrijdag 13 maart 2020. Gelieve hier rekening mee te houden.

Functie eisen (knock-out criteria):
1. Je bent inzetbaar vanaf 1 april 2020 tot en met 30 september 2020 voor minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week.
2. Je bent de afgelopen twee jaar niet in dienst geweest van provincie Gelderland.
3. Je beschikt aantoonbaar over minimaal een afgeronde HBO opleiding Informatica of over minimaal een afgeronde HBO opleiding in een vergelijkbare afstudeerrichting.
4. Je beschikt aantoonbaar over minimaal 3 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2014-2020) met het ontwikkelen van integratie oplossingen met behulp van BizTalk.
5. Je beschikt aantoonbaar over ervaring met het maken van koppelingen tussen Biztalk 2016 en de API van externe (SaaS) oplossingen.

Functie wensen (gunningscriteria):
1. Je hebt aantoonbaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van oplossingen met behulp van BizTalk 2016, aan te tonen met praktijkvoorbeelden.
2. Je bent volledig beschikbaar gedurende de maanden juli en augustus 2020.
3. Je beschikt aantoonbaar over ervaring met het ontwikkelen in C#, aan te tonen met praktijkvoorbeelden.
4. Je hebt aantoonbaar ervaring met het werken met CI/CD tijdens het ontwikkelen en deployen van applicaties, aan te tonen met praktijkvoorbeelden.

Competenties:
- Resultaatgerichtheid: Je formuleert doelstellingen helder, concreet en meetbaar en maakt duidelijke afspraken. Je houdt zicht op de voortgang, rapporteert en informeert daarover. Je denkt vooruit. Je spant je actief in om concrete resultaten en/of doelstellingen te halen. Bij tegenslagen geef je niet op en houd je de uitgezette lijn voor ogen.
- Zelfstandigheid: je bent in staat eigen werk goed uit te voeren zonder hulp van anderen. Je hebt geen begeleiding nodig en kan goed alleen werken. Je bent in staat zelf nieuwe taken op te pakken en problemen zelf op te lossen. Je werkt efficiënt, besteedt je tijd nuttig en zoekt zinvol werk als er tijd over is.
- Uitdrukkingsvermogen/transparante wijze van communiceren: Je bent in staat tot het overdragen en ontvangen van boodschappen in woord, geschrift en/of non-verbaal zowel met insiders bekend met het IT-jargon als met buitenstaanders met minder inhoudelijke kennis (zoals bijvoorbeeld functioneel beheerders of gebruikers).
- Analytisch vermogen: Je signaleert problemen, herkent belangrijke informatie en legt verbanden tussen gegevens. Verder spoor je mogelijke oorzaken van problemen op en zoek je naar ter zake doende gegevens. Je bent in staat onvolledige of onbetrouwbare informatie te identificeren en je kan hoofd- en bijzaken duidelijk onderscheiden.
- Samenwerkingsgerichtheid: Je levert een bijdrage aan een gezamenlijk resultaat, ook wanneer de samenwerking een onderwerp betreft dat niet direct van persoonlijk belang is.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:
Locatie: Arnhem
Startdatum: 01-04-2020
Duur: 30-09-2020
Optie op verlenging: 2x 3 maanden
Inzet: 24-36 uur per week
Tarief: marktconform
Sluitingsdatum: 27-02-2020
Sluitingstijd: 09:00
Intakegesprek: 12 maart en 13 maart 2020

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;
- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;
- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);
- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).

N.B.
- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.
- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.
- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.


Trefwoorden: Biztalk Developer, Biztalk, DeveloperOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
ICQ Flex Profs
contactpersoon:

type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Arnhem
provincie:
Gelderland
uurtarief:
marktconform
start project:
01-04-2020
referentie:
ITC-ICI04846
duur opdracht:
5 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
13-02-2020 14:32:33