Always on track to the perfect match

Opdrachtspecificaties
Referentienummer: BTIT30584
Omgeving: Rotterdam en Driebergen
Startdatum: 18 mei 2020 (let op; screeningsperiode van ca. 6-15 weken voorafgaand)
Einddatum: 31 december 2020
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 36
Intakegesprek: Week 9
Sluitingsdatum: Vrijdag 24 februari om 16.00 uur. Reacties na deze tijd zullen in principe niet worden meegenomen in het selectieproces.

BlueTrail is op zoek naar twee Beheerspecialisten ICOP voor 36 uur per week.

Opdracht/functie omschrijving:

Als ICOP Beheer Specialist Microsoft bij Dienst ICT zorg jij ervoor dat de gebruikers altijd in de lucht blijven en dat jouw collega’s in elke situatie hun werk veilig en ongestoord kunnen uitvoeren. Het project ICOP richt zich op de verdere optimalisatie van de hardening en architectuurmodellering binnen de beheerdomeinen, voor de platform dienstverlening.

Taken/werkzaamheden:

Duizenden medewerkers maken elke dag gebruik van het netwerk. Onze systemen zijn dan ook cruciaal voor het werk op straat en bij de uitvoering van andere bedrijfsvoeringstaken. Dat maakt jouw inbreng als Specialist ICOP Microsoft voor ons onmisbaar.

Je werkt in een technische omgeving, waar jouw focus ligt op de bits en bytes. De allerkleinste details op security parameters en configuratie inrichting dus. Een baan met veel verantwoordelijkheid, omdat jij als een van de weinige mensen toegang hebt tot de meest kritische laag van het systeem. Samen met jouw Microsoft collega’s zorg je voor het reactief en proactief beheer ervan. Een uitdagende taak, want landelijk draaien er wel een paar duizend servers in een complex ICT landschap die altijd up-and-running moeten zijn.

Er komt heel wat kijken bij het remote-beheer van onze platformdiensten. Jouw taak is dan ook erg veelzijdig. Van het opschonen, beschikbaar stellen en beveiligen van de Microsoft server omgeving, tot het toevoegen van accounts en het toewijzen van rechten. Ook zet je jouw kennis in om te kijken hoe onze dienstverlening nog beter kan en hoe we de beschikbaarheid en veiligheid/hardening van de domeinen kunnen optimaliseren; kennis die je graag deelt met je collega’s. Een brede kennis van netwerkstructuren en hun afhankelijkheden en kennis van architectuur modellen om de security eisen optimaal toe te passen.

Ook goed om te weten: wij vinden het belangrijk dat onze platformdiensten 24/7 beschikbaar zijn. Daarom werken we met het team in een 24-uurs beschikbaarheidsdienst. Natuurlijk draai jij daar ook in mee als dit benodigd is. Zo draag je eraan bij dat je collega’s door heel Nederland hun werk goed en veilig kunnen doen en met plezier aan de slag gaan.

Functie eisen
KNOCK-OUT:

Je bent bereid om te participeren in piketdiensten. Vanwege de piketdiensten en het urgente karakter van deze diensten, dient de reistijd woon/werkverkeer naar Driebergen en Rotterdam, maximaal 70 minuten te bedragen.
Je hebt een afgeronde, erkende en volwaardige opleiding, op minimaal MBO+ niveau (kopie diploma vereist).
Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als Senior Microsoft Beheerder.
Reacties van kandidaten die geen kennis van/ervaring met de gestelde eisen hebben, worden door de opdrachtgever terzijde gelegd.

Gunningscriteria:

Je hebt een brede ICT kennis van de Microsoft omgeving en de afhankelijkheden van deze omgeving (weging 25%).
Je hebt werkervaring met Microsoft achitectuur modellen en hardening van de omgeving (weging 20%).
Je hebt kennis van en werkervaring met de Prince2 projectmanagementmethode.
Je hebt in de afgelopen 5 jaar, werkervaring met Powershell.
Je hebt in de afgelopen 5 jaar, werkervaring met het werken volgens het ITIL incidenten proces, en het doorvoeren van changes.
Je hebt werkervaring met Microsoft Server 2012/2016 of hoger.

Competenties:

Creativiteit: Bekijkt vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken. Komt tot originele, oorspronkelijke en vernieuwende ideeën of oplossingen voor problemen die met de functie verband houden;
Flexibel gedrag: Staat open voor en speelt adequaat en doelgericht in op verander(en)de en snel wisselende omstandigheden;
Resultaatgerichtheid: Maakt een vertaalslag van doelen naar beoogde resultaten en weet deze op een efficiënte en effectieve wijze te realiseren. Toont zich aanspreekbaar op resultaten;
Leervermogen: Is alert op nieuwe informatie. Maakt zich actief meester van nieuwe kennis en past deze effectief toe voor de eigen functie;
Klantgerichtheid: Herkent en onderzoekt de wensen en behoeften van anderen en speelt daarop in;
Organisatievermogen: Bepaalt prioriteiten en geeft de benodigde acties, tijd en middelen aan om ervoor te zorgen dat activiteiten plaats vinden en zaken geregeld worden. Evalueert de voortgang en stelt waar nodig de planning en opzet bij.

Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
BlueTrail
contactpersoon:

type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Rotterdam en Driebergen
provincie:
Zuid-Holland
uurtarief:

start project:
18-05-2020
referentie:
ITC-BTIT30584
duur opdracht:
7 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
13-02-2020 14:34:37