Always on track to the perfect match

Opdrachtspecificaties
Referentienummer: BTIT26107
Omgeving: 50% Rotterdam en 50% Driebergen.
Startdatum: 5 augustus 2019 (let op screening van 6 tot 15 weken voorafgaand)
Einddatum: 31 december 2019
Optie op verlenging: Ja, maximaal 24 maanden
Aantal uur per week: 36
Intakegesprek: week 22 / 23 2019.
Sluitingsdatum: vrijdag 24 mei om 09.00 uur. Reacties na deze tijd zullen in principe niet worden meegenomen in het selectieproces.

BlueTrail is op zoek naar vier Beheerders Specialist Microsoft voor 36 uur per week.

Opdracht/functie omschrijving:
Van de telefoons van onze collega's op straat, tot de computers op kantoor en laptops op locatie: dit zijn allemaal Windows-platforms (waarvan er veel op SQL draaien).

Als Beheer Specialist Microsoft bij Dienst ICT zorg jij ervoor dat de honderden databases altijd in de lucht blijven en dat jouw collega’s in elke situatie hun werk veilig en ongestoord kunnen uitvoeren.

Verantwoordelijkheden
Duizenden collega's en andere medewerkers maken elke dag gebruik van het organisatienetwerk. Onze systemen zijn dan ook cruciaal voor het organisatiewerk op straat en bij de uitvoering van andere bedrijfsvoering taken. Dat maakt jouw inbreng als Beheer Specialist Microsoft voor de organisatie onmisbaar.

Je werkt in een technische omgeving, waar jouw focus ligt op de bits en bytes. De allerkleinste details in de databases dus. Een baan met veel verantwoordelijkheid, omdat jij als een van de weinige mensen toegang hebt tot de meest kritische laag van het systeem. Samen met jouw collega’s zorg je voor het reactief en proactief beheer ervan. Een uitdagende taak, want landelijk draaien er wel een paar honderd databases die altijd up-and-running moeten zijn.

Vakmatige taken
Er komt heel wat kijken bij het remote-beheer van onze platformdiensten. Jouw baan is dan ook erg veelzijdig. Van het opschonen, beschikbaar stellen en beveiligen van de databases tot het toevoegen van accounts en het toewijzen van rechten. Ook zet je jouw kennis in om te kijken hoe onze dienstverlening nog beter kan en hoe we de beschikbaarheid van databases kunnen optimaliseren; kennis die je graag deelt met je collega’s.

Ook goed om te weten: wij vinden het belangrijk dat onze platformdiensten 24/7 beschikbaar zijn. Daarom werken we met het team toe naar een 24-uurs beschikbaarheidsdienst. Natuurlijk draai jij daar ook in mee. Zo draag je eraan bij dat je collega’s door heel Nederland hun werk goed en veilig kunnen doen en met plezier aan de slag gaan.

Functie eisen
KNOCK-OUT:

Je bent MCSA (minimaal 2008) gecertificeerd. Andere certificeringen worden niet als gelijkwaardig gezien (kopie certificaat vereist).
Je bent minimaal 3 jaar in de afgelopen 8 jaar werkervaring als algemeen Beheer Specialist Microsoft. Slechts een specifiek onderdeel van Microsoft, wordt niet als gelijkwaardig gezien.
Je hebt minimaal 3 jaar in de afgelopen 5 jaar werkervaring met Windows Server 2012 of hoger.
Jouw reistijd naar zowel Rotterdam als Driebergen is maximaal 70 minuten, in verband met de inzet in (spoed)piketdiensten.
Reacties van kandidaten die geen kennis van/ervaring met de gestelde eisen hebben, worden door de opdrachtgever terzijde gelegd.

Gunningscriteria:

Je hebt minimaal 1 jaar (bij voorkeur langer dan 1 jaar) in de afgelopen 5 jaar werkervaring met het werken volgens het ITIL incidenten proces, en het doorvoeren van changes (weging 25%).
Je hebt werkervaring met Windows Server 2016.
Je hebt in de afgelopen 5 jaar, werkervaring met Windows Powershell, Software Deployment en Active Directory (weging 20%).
Je hebt de laatste versie van het MCSA certificaat (kopie certificaat vereist).
Je bent MCSE gecertificeerd (kopie certificaat vereist).
Competenties:

Flexibel gedrag: Staat open voor en speelt adequaat en doelgericht in op verander(en)de en snel wisselende omstandigheden;
Resultaatgerichtheid: Maakt een vertaalslag van doelen naar beoogde resultaten en weet deze op een efficiënte en effectieve wijze te realiseren. Toont zich aanspreekbaar op resultaten;
Leervermogen: Is alert op nieuwe informatie. Maakt zich actief meester van nieuwe kennis en past deze effectief toe voor de eigen functie;
Klantgerichtheid: Herkent en onderzoekt de wensen en behoeften van anderen en speelt daarop in;
Organisatievermogen: Bepaalt prioriteiten en geeft de benodigde acties, tijd en middelen aan om ervoor te zorgen dat activiteiten plaats vinden en zaken geregeld worden. Evalueert de voortgang en stelt waar nodig de planning en opzet bij;
Creativiteit: Bekijkt vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken. Komt tot originele, oorspronkelijke en vernieuwende ideeën of oplossingen voor problemen die met de functie verband houden;
Samenwerken: Heeft oog voor het groepsbelang en draagt actief bij aan het gemeenschappelijke resultaat.

Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
BlueTrail
contactpersoon:
Ric Zandvliet
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Rotterdam
provincie:
Zuid-Holland
uurtarief:

start project:
5 augustus 2019
referentie:
ITC-BTIT26107
duur opdracht:
6 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
17-05-2019 16:35:24