Always on track to the perfect match

Opdrachtspecificaties
Referentienummer: BTIT25963
Omgeving: Amsterdam
Startdatum: z.s.m.
Duur: 12 maanden
Optie op verlenging: Ja, 12 maanden
Aantal uur per week: 36
Intakegesprek: Nog niet bekend.
Sluitingsdatum: maandag 20 mei om 09.00 uur. Reacties na deze tijd zullen in principe niet worden meegenomen in het selectieproces.

BlueTrail is op zoek naar twee Senior Back-end Developers DataPunt voor 36 uur per week.

Opdracht/functie omschrijving:

Onderzoek, Informatie en Statistiek (OIS) van de gemeente zoekt voor haar programma DataPunt een Senior Back-end Developer. Die OIS versterkt bij onze opgave om met informatie, kennis en wijsheid te helpen de stad beter te begrijpen om gefundeerde keuzes te kunnen maken.

DataPunt is dé smart-city-data-infrastructuur van de gemeente. De teams van DataPunt helpen gegevens over de stad vindbaar en toegankelijk te maken voor verdere verwerking door medewerkers van de gemeente, publiek en dataprofessionals. Denk aan slimme verkeersroutes dankzij onderzoek met behulp van tijdelijke kentekencamera's, met machine learning meldingen openbare ruimte doorgeleiden of data-analyse om de kortste afstanden tot afval containers te berekenen.
De data-infrastructuur DataPunt biedt mogelijkheden voor o.a. (big) data-analyse in een beveiligde omgeving, business intelligence, beleidsonderzoek en predictive analytics. Dit wordt gerealiseerd door data-professionals die met vernieuwende open source technologie en een Agile/Scrum (DevOps, Continuous Delivery) werkwijze werken aan de doorontwikkeling van DataPunt.

DataPunt bestaat uit 73 professionals die werken in 8 teams. Elk team heeft een eigen focus zoals het ontsluiten van basisgegevens, privacy en security, projecten in opdracht, en service en delivery.
Onze professionals werken met vernieuwende open source technologie en een agile/scrum (DevOps, continuous delivery) werkwijze aan de doorontwikkeling van DataPunt. Bescherming van persoonsgegevens en informatiebeveiliging zijn verankerd in onze werkwijze.

Binnen het DataPunt werken we met de allernieuwste technieken. Bovendien onderzoeken we continu of we de juiste technieken gebruiken. Door kritisch naar ons eigen werk te kijken, houden we elkaar scherp. Samen willen we écht waarde toevoegen. Er heerst dan ook een gezonde druk op voortgang en kwaliteit.

DataPunt ontsluit data via ReSTful APIs, met microservices die in Docker containers draaien. De data API's zijn geschreven in Python, met behulp van frameworks als Django en Flask. De security services zijn geschreven in Golang en Python met aiohttp. Voor dataopslag gebruiken we vooral Postgres en Elasticsearch. Onze CI stack bestaat uit Jenkins en Ansible, en wij deployen continu naar productie.
Onze Front-end ontwikkelaars coderen in Angular, React en Vue.js. Doelstellingen voor alle teams zijn 100% coverage, evenals secure programming.

Werkzaamheden
Ontwikkeling en verbetering van de Back-end Infrastructuur van Datapunt.

Functie eisen
KNOCK-OUT:

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau in de richting informatica of informatica-gerelateerd (dmv van een diploma en/of werkervaring).
Je hebt minimaal 6 jaar ervaring (opgedaan in de laatste 8 jaar) als Back-end Ontwikkelaar.
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als tech lead in een complexe, Agile/Scrum omgeving opgedaan.
Je hebt minimaal 1 relevante referentie.
Reacties van kandidaten die geen kennis van/ervaring met de gestelde eisen hebben, worden door de opdrachtgever terzijde gelegd.

Gunningscriteria:

Je hebt ervaring (bij voorkeur meer dan 3 jaar) met Python (weging 30% tot 60%).
Je hebt affiniteit met data science (weging 40%).
Competenties:

Teamplayer
Resultaatgericht
Nieuwsgierig
Analytisch
Communicatief vaardig

Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
BlueTrail
contactpersoon:

type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Amsterdam
provincie:
Noord-Holland
uurtarief:

start project:
z.s.m.
referentie:
ITC-BTIT25963
duur opdracht:
12 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
10-05-2019 14:13:58