Architect Wetgevingstrajecten, Utrecht

Omschrijving:
QIPP is contractpartner van KVK. QIPP vanuit een heldere aanpak en met transparante tarieven.

Als IT Architect lever je zelfstandig architectuurbijdragen op. Soms als onderdeel van een impactanalyse, soms als zelfstandig document in de vorm van een Solution Intent. Je doet dit volgens de agile werkwijze binnen KVK (Safe). Het werk zal grotendeels in teamverband plaatsvinden binnen een team waarin zowel architecten, business- en informatieanalisten als juridische adviseurs en productmanagers werkzaam zijn. Je stemt goed af binnen dit team maar ook buiten dit team met collega architecten en andere stakeholders binnen de KVK. Je haalt actief informatie op bij de business, stemt deze met verschillende stakeholders af en weet deze om te zetten in gedragen voorstellen. Je weet complexe vraagstukken tot de essentie terug te brengen en voorstellen te doen voor pragmatische oplossingen. Je weet doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe te werken.

Wat vragen wij?
Je bent sterk op het gebied van solution architectuur, communiceert goed én graag met de verschillende disciplines binnen de organisatie. Zowel schriftelijk als mondeling weet je een boodschap snel, helder en volledig over te brengen. Je weet te overtuigen en bent omgevings sensitief. Je hebt aantoonbare praktijkervaring op het gebied van automatisering/digitalisering van (overheids)dienstverlening en specifiek kennis en ervaring met de volgende aspecten: Cloud based technologie, identity- en access technieken en API first concepten. Bij voorkeur ook met projecten dienaangaande bij de overheid.

Graag ontvang ik je CV om dieper in te gaan op je motivatie en geschiktheid. Je krijgt een eerlijke feedback zodat een eventuele introductie bij KVK ook kans van slagen heeft.

Vriendelijke groet,

Frank Engelkes
QIPP Qualified Interim Project Professionals BV

Trefwoorden: WDO, AVG , eIDAS, TogafOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Qipp
contactpersoon:
Frank Engelkes
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Utrecht
provincie:
Utrecht
uurtarief:
i.o.
start project:
01-02-2020
referentie:
ITC-2020.057.351
duur opdracht:
12 maanden
uren per week:
40 uur
publicatiedatum:
16-01-2020 14:13:37
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures